Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) - videós összefoglaló


Szerző: insolens | Dátum: 2012-08-04 20:30:32 | Rovat: Játék


..hamarosan ígéretes perifériák érkeznek hazánkba az Ozone és a Computermode jóvoltából. Az akár 7.1 hangzásra is képes Rage fejhallgató széria, az optikai érzékelős Xenon egér, a világítós Blade billentyűzet valamint az óriás méretű Rock egérpad sorozat mind megérdemli a figyelmet..Ozone Rage fejhallgató, Xenon egér, Blade billentyűzet, Rock egérpad:


Friss Ozone perifériákból nincs hiány, hiszen alig néhány hete járt nálunk a Strike mechanikus billentyűzet és a Radon Opto egér, de máris új kiegészítőkről lehet hallani. Az Ozone őszi kínálata nagyon bíztatónak tűnik, ráadásul a korábban megjelent termékek és az újdonságok együtt már kínálat szinten is csinos portfóliót képeznek.


Ozone Xenon egér, Blade billentyűzet, Rage fejhallgató és Rock egérpad - hírek


Biztosan sok mindenkit érdekelne, mennyibe kerülnek majd a videóban látott játékos kiegészítők, azonban sajnos árakkal még nem szolgálhatunk. Partnerünk, a Computermode annyit mondott, hogy valamikor augusztus közepe-vége fele érkezik hazánkba az a szállítmány, amiben már Ozone Rage fejhallgató, Xenon egér, Blade billentyűzet, illetve Rock egérpad is feltűnik.Rage, Xenon, Blade, Rock - képek, adatok, specifikációk:Ozone Rock egérpadok:


Az igazat megvallva, az Ozone név hallatán úgy általában előbb jut eszembe fejhallgató és egér, semmint egérpad, pedig egy játékos fegyvertárának az egéralátét is fontos kelléke. Úgy fest az Ozone-nál is észrevették, hogy érdemes ebbe az irányba lépkedni, ezért bejelentették a Rock egérpad szériát. Az újdonság legfontosabb képessége a mérete: 400 x 320 x 3mm-es cuccról van szó.


Ozone Rock egérpadok


Az Ozone Rock lágy pad, teteje szövetből, alja pedig gumiból készült. Ennek megfelelően jól megtapad az asztalon, az egér pedig könnyen siklik a tetején. Gyártói adatok szerint vastagsága éppen optimális ahhoz, hogy kényelmes, mégis pontos és kellően gyors legyen rajta az egér, mérete okán pedig még a kisebb DPI-vel operáló játékosok is ellesznek rajta. Állítólag lézeres és optikai rágcsálókhoz is ideális, amit a fejlesztésben és tesztelésben résztvevő pofi játékosok is alátámasztanak. Az Ozone Rock padok kék-fekete, fehér-fekete és zöld-fekete színekben lesznek elérhetők.Ozone Xenon optikai egér:


Egérpadunk már van, illene valami jóféle célzó eszközt rátenni; ilyen lehet az Ozone Xenon. A Xenon kinézetében és tudásban is visszafogott, viszont cserébe talán megfizethető lesz. Főbb paraméterei között említhető a szimmetrikus kialakítás, így jobb és balkezeseknek is egyaránt jó társa lehet. Érzékelőből a megszokott lézer helyett optikai került a Xenon belsejébe, abból viszont egy „Avago professional”.


Ozone Xenon optikai egér


Annak ellenére, hogy „csak” optikai szenzorral van dolgunk, a DPI szám rendben van; maximum 3500 lehet, de ezt menet közben állíthatjuk 1000/2000/3000/3500 léptékben. A szúszó felületre sem lehet panasz, 30%-ban teflon-ból készül, tehát jól csúszik és mindenféle felületen életképes. Kellemes adalék, hogy az USB csatlakozó aranyozott, az egér kábele pedig szövet bevonattal rendelkezik. Választásunk szerint vörös, fehér és fekete színben vihetjük majd haza a Xenont.Ozone Rage fejhallgató széria (7HX, 7WT)


Alapvetően kevés információ áll rendelkezésre a két utolsó újdonságról, az Ozone Rage 7HX fülesról és az Ozone Blade billentyűzetről. Ami a fejhallgatót illeti úgy fest, hogy komplett széria áll rajtvonalhoz, mely szériában a 7HX képviseli a csúcsot. A csúcs esetünkben 7.1-es surround hangzást jelent, a kábelre szerelt vezérlővel, ami nem csak hangerő állításra, de a 7.1 funkciók szabályzására is alkalmas.


Ozone Rage 7HX fejhallgató


Az Ozone Rage 7HX a képek, no meg a videók alapján kényelmesnek látszik, mind a fejtámasz, mint pedig a fület körbevevő szivacs elég nagy és puha. További extra, hogy a mikrofon rész egy mozdulattal eltávolítható. A Rage 7WT nagyon hasonló kinézetet kapott, azonban a burkolat nem fekete, hanem fehér. Jelentős elétérés két változat között, hogy a 7WT csak stereo hangot kínál, bár a távvezérlő és a levehető mikrofon itt is jelen van.Ozone Blade világító billentyűzet


Összefoglalónk végére hagytuk a billentyűzetet, ugyanis (az eddigi tapasztalatok alapján) valószínűleg ez érkezik hazánkba a legkésőbb. Mit érdemes tudni az Ozone Blade-ről? Főleg azt, hogy nem mechanikus, így sokkal kedvezőbb árral debütálhat, mint a nagytesó. Persze attól, hogy nem Cherry MX Black kapcsolókkal dolgozik, még számos érdekességet kínál, ilyen többek között a háttérvilágítás. Ez lehet kék és vörös, ráadásul nem csak hogy ki-be kapcsolható, de a billentyűzet tetején lévő toló-potméter segítségével fényereje szabadon állítható.


Ozone Blade világító billentyűzet


A képességek között felsorolható még a fix csuklótámassz, a multimédia gomb, a makro támogatás (M1-M4, teljesen egyedi beállítással) a kikapcsolható Windows gomb, és az igen egyedi space billentyű. Ha mindezt az Ozone egy elfogadható árcédulával tálalja, komoly sikerre számíthat.

Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)

Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)

Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)

Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)

Ozone újdonságok (Rage, Xenon, Blade) (a kép nagyítható)
Amennyiben kérdésetek, észrevételetek van kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a kapcsolódó videó alatt!A bemutatóhoz kapcsolódó billentyűzetek, egerek és fejhallgatók:


Ozone Radon Opto egér (optikai érzékelő, 3500dpi (Avago 3090), súlyozható) >> 8.966 Ft


Ozone Radon 3K egér (lézer érzékelő, 3200dpi (Philips PLN 2030), súlyozható) >> 9.220 Ft


Ozone Radon 5K egér (lézer érzékelő, 5600dpi (Philips PLN 2032), súlyozható) >> 10.541 FtOzone Strike billentyűzet (angol, mechanikus: Cherry MX Black, USB HUB, cserélhető WASD) >> 25.400 FtOzone Attack fejhallgató (sztereó, 3.5 Jack, 98dB, 32ohm, 258gramm, kábel: 2,5m) >> 5.740 Ft


Ozone Onda 3HX fejhallgató (sztereó, USB + 3.5 Jack, 117dB, 32ohm, 660gramm, kábel: 3m) >> 12.802 Ft


Ozone Strato EVO 5.1 fejhallgató (5.1, USB, multi-vezérlő, LED, mikrofon ki-be, kábel: 3m) >> 16.662 FtOzone Ground Level XT (szövet egérpad, gumírozott talp, méret: 320x285x6mm) >> 2.591 Ft


Ozone Trace vörös (rétegelt egérpad, gumírozott talp, méret: 400x280x4mm) >> 4.669 Ft


Ozone ROCK fehér (szövet egérpad, gumírozott talp, méret: 400x320x3mm) >> 3.988 Ft

Címkék:  Ozone, egér, billentyűzet, fejhallgató, headset, Gamer, egérpad


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva