Burn Zombie Burn - zombit irtani mindig jó móka


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-10-27 20:09:29 | Rovat: Játék


Zombi gyilkolás felsőfokon - PC játék teszt - videó (HD):


A budget kategóriába érkezett a Burn Zombie Burn, amit mindössze 8 Euró ellenében már tölthetünk is a Steam-ről. Olcsósága ellenére a zombi-vadász akció játék kellemes kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik nem riadnak vissza a végeláthatatlan élőhalott öldökléstől. Kategóriájához képest változatos feladatokkal, színes fegyverarzenállal és Torchlight-ból már megismert grafikával vár minket a Burn Zombie Burn:
Burn Zombie Burn - éppen annyira összetett, amennyire szükséges:


A Burn Zombie Burn nem igényel különösebb bemutatást, hiszen zombit ölni mindenki tud. Legalábbis elsőre ezt gondolhatnánk, aztán amikor kicsit jobban elmélyedünk a játékban, hamar kiderül, többről van itt szó, mint agyament mészárszékről. A tutorial végigjátszása után többféle mód közül választhatunk, így ölhetünk zombit időre, kipróbálhatjuk magunkat az „éld túl minél több ideig az élőholtak rohamait”, valamint lehetőségünk lesz az autóban rekedt barátnőnket védelmezni a támadó hullákkal szemben.


Burn Zombie Burn


Zombiból tíz félével fogunk találkozni, melyek között a teljesen mezei „normal zombie” éppúgy előfordul, mint a mókásra sikerült „ballet zombie” és a nehezebb falatnak ígérkező „super zombie”. Mind a tíz fajta ellenfélnek megvan a maga ellenszere, így a sima élőholtakat kispisztollyal is fejbe lőhetjük, miközben a páncélosok ellen már függőlegesen tartott fűnyíróval érdemes harcolni. A fegyverarzenál is igazán színesre sikerül: Shotgun, Gatlin Gun, Flamethrower (lángszóró) és Brain Gun egyaránt a kezünkbe kerülhet. A készítők még némi fejlődési lehetőséget is kínálnak, így a kinyírt zombik után hátramaradó dinamit egy másik típus lekaszabolásával tovább fejleszthető.


Burn Zombie Burn


A Burn Zombie Burn-ben fontos szerepet kapott a tűz, mint ahogyan ez a játék címéből valószínűsíthető. Az előbb felgyújtott, majd ezután elpusztított zombi mindig több pontot ér, mint a simán láncfűrésszel kettévágott. Ezt az egy szabályt figyelembe véve nagyjából tudunk is mindent, amit tudnunk kell, a kombó rendszert meg úgyis hamar kitapasztaljuk kalandjaink folyamán.


Negatívumként négy dolog említhető. Az első és legfontosabb, hogy öldöklésünk köré még egy icipici nyúlfarknyi történetet sem kerekítettek az alkotók, ami némileg ront az élményen. Egy másik, jóval bosszantóbb dolog az irányíthatóság, ugyanis egérrel szinte játszhatatlan a Burn Zombie Burn (kontroller használata erősen ajánlott). Talán kevésbé fontos, de manapság mindenképpen furcsa, hogy nincs multiplayer mód, tehát barátainkkal együtt nem tudunk zombit gyilkolni. Végezetül jó tudni, hogy még a Burn Zombie Burn még egy erőművön is képes random beszaggatni, de aki játszott már a Torchlight-tal, annak ez nem meglepetés.


Burn Zombie Burn


Összegezve zombi aprítós élményeinket azt mondhatjuk, a Burn Zombie Burn kellemes kikapcsolódást ígér, akár több tíz óra játékidővel. Egy fárasztó munkanap után talán nincs is jobb dolog, mint letelepedni PC-nk elé és halomra öldökölni a lángoló élőhalottakat.Burn Zombie Burn - akció játék - galéria:

Burn Zombie Burn Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játék Burn Zombie Burn - akció PC játékCímkék:  Burn, Zombie, játék, teszt, HD, zombi, gyilkolás, móka


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva