Sims 3: Ambitions - dolgozós kiegészítő


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-09-01 14:34:20 | Rovat: JátékThe Sims 3: Ambitions - PC játék teszt videó (HD):


Nagy meglepetést nem okozott az EA, amikor bemutatta a Sims 3 új kiegészítőjét, amiben a munka került középpontba. Az ötlet remek, elvégre ki ne szeretne a munka után hazaérve tovább dolgozni a virtuális Sims világában. Persze-persze, ez csak egy játék és az alap koncepció is jópofa, elvégre eddig ilyen kiegészítő még nem készült a Sims sorozathoz. Tarthattunk már kisállatokat, randizhattunk, építkezhettünk, lehetett családunk, azonban a munka eddig nem kapott túl nagy szerepet. Most itt az idő, hogy kipróbáljuk magunkat egy orvos, egy magánnyomozó, egy tűzoltó, vagy akár egy szellemirtó szerepében:
Röviden a munkahelyekről és a kivitelezésről:


Új expanzó révén van néhány újítás is, melyek segítségével jobban beleélhetjük magunkat a munka világába. Egy ilyen újítás a 100% sim kontrol, vagy Sim-ünk egész napját végigkísérhetjük, ideértve a munkát és a szórakozást is. Karakterünk új jellemvonásokkal és életcélokkal is gazdagodott.


Az Ambitions többféle foglalkozás közül választhatunk, melyekben szakmai tapasztalati pontok gyűjtése a cél. Ha ezekből megfelelő mennyiségű áll rendelkezésre, előléptetést kapunk. Nézzük, milyen szakmákból válogathatunk: három teljes értékű, három felemás és két hobbi pozíció várja, hogy betöltsük. A teljes értékű munkák között szerepel a tűzoltó, a szellemvadász és magánnyomozó, melyek közül az első és az utolsó kínál igazi kihívást. A tűzoltóval valóban teljes irányítást kapunk, míg a detektív egészen izgalmas kalandokban vesz részt.


Sims 3: Ambitions - dolgozós kiegészítő


Az említett három felemás szakma is teljes értékű (és teljes munkaidős), de sajnos a Sims-ben már korábban is elsütött poénokról húz le még egy bőrt az EA. A belsőépítész lényegében az eddigi építkezést és rendezkedést váltotta fel. Sajnos hasonlóan áll a tetováló és a stylist is, elvégre a karakteralkotás eddig is megvolt a játékban. Persze aki szeretett ezekkel a részekkel bíbelődni és kellően kreatív, most kiélheti minden elképzelését, minden kötöttség nélkül. Maradt még két hobbi szakma is, amit csak amolyan másodállásként űzhetünk, a rendes munkaidő után. Alkotó kedvünket a szobrásszal, míg nem mindig építő ötleteinket a feltalálóval valósíthatjuk meg. Ez utóbbival azért nem árt vigyázni, mert egy-egy balsikerű kísérlet után könnyen kopogtathat ajtónkon a kaszás..


Sims 3: Ambitions - dolgozós kiegészítő


Ahogy a videóban is többször elhangzott, kaptunk is meg nem is. Aki szereti a Sims világát és eddig is megvette a kiegészítőket, ezzel a résszel is jól fog szórakozni, aki viszont most ismerkedik a játékkal, nem biztos hogy pont az Ambitions-re vágyik. A kivitelezés amúgy hozta azt, amit az EA általában beletesz egy Sims-be, sajnos ez egyben kritika is, ugyanis a gépigény továbbra is magas. Na senki se gondoljon NASA számítógépre a futtatáshoz, de egy közepes notebook (2GB RAM, modern, nem integrált VGA és dupla magos proci) nem árt, ha elfogadható felbontásban és minőségben szeretnénk játszani.


The Sims 3: Ambitions - galéria:

Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: Ambitions Sims 3: AmbitionsCímkék:  Sims, Sims 3, Ambitions, kiegészítő, PC, játék, HD, teszt


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva