Packard Bell - egy ötös ötezret ér az Aqua Electromax-ban


Szerző: insolens | Dátum: 2010-06-30 18:22:59 | Rovat: NotebookPackard Bell - designra hangolt laptopok:


Hamarosan elkészül az EasyNote TJ75-ről szóló videós ismertetőnk. Mielőtt ezt publikálnánk, itt van egy rövid videó az Expert partnernapjáról, melyből kiderül, milyen egyéb modellekkel készül meghódítani Magyarországot a Packard Bell. A videóban az is elhangzik, hogy hogyan lehet ötezer forintot spórolni Packarc Bell notebook vásárlásakor az Aqua Electromax üzleteiben.
Packard Bell EasyNote TJ és XS sorozatok:


Három különböző PackardBell laptop család már most is kapható Magyarországon, ezek név szerint a TJ és XS szériák. A TJ remek ötvözete a designnak és a sebességnek, míg az XS a SubNotebook kategóriában mutat érdekességeket. Természetesen a gyártó nem csak ezzel a két modellel készül a teljes pályás letámadásra. A palettában szerepelnek alumínium házas, Core i5 processzorral szerelt 12”-os csoda masinák és BluRay olvasóval is felszerelt felső kategóriás masinák is.


Packard Bell

Packard Bell - széles a repertoár


Eddigi tapasztalataink alapján azt tudom mondani, hogy a Packard Bell többnyire egy teljesen átlagos (a szó jó értemében) hardver kiépítést kínál, egészen barátságos külsőbe csomagolva. Ha az importőrök, a gyártó és a kiskereskedések továbbra is az Aqua-hoz hasonló akciókkal kedveskednek a vevőknek, hamarosan nagyon kedvelt márka lehet a Packard Bell.


Packard Bell
A cikkhez kapcsolódó termékek és ajánlott oldalak:


Aqua Electromax: Packard Bell EasyNote TJ75-JN-420HG Notebook >> 169.900 Ft


Aqua Electromax: Packard Bell notebook kínálat >> 113.200 Ft-tól


Packard Bell: a hivatalos hazai site
Címkék:  Packard Bell, akció, Expert, bemutató, notebook


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva