Wpower utángyártott akkumulátorok


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-29 17:20:12 | Rovat: MultimédiaWpower akkuk - szinte minden mobil eszközhöz - videó:


Egy hónapja, amikor a CeBIT2010-re készültünk felmerült néhány megoldandó kérdés. Az egyik az odajutás problematikája volt, ebben az Aqua Electromax Follow Me! GPS rendszere segített. Egy másik feladat a kintről történő cikkezés kivitelezése, szerencsére a PC Aréna-tól kapott IBM T41 tökéletes munkát végzett, így már csak a fényképező és a saját notink életben tartása várt ránk. A Makrotex ekkor került képbe, hiszen jó minőségű utángyártott akkumulátoraik garantálták a fényképezőnk és laptopunk hosszú, töltés nélküli használatát. Bár az utángyártott akksiktól eleinte mi is óckodtunk. Az utazás folyamán aztán lezajlott a teszt, ami azt bizonyította, hogy a WPower (utángyártott) telepei tényleg megbízhatóak:Wpower utángyártott akkumulátorok (a videó hossza 5p:56mp)Wpower akkumulátor kínálat - fúrógéptől a laptopig:


Akkumulátorokról túl sokat nem lehet írni és lássuk be, nem is túl szórakoztató olvasmány. Annyit azért mindenképpen elárulnánk látogatóinknak, hogy a Makrotex Wpower akku üdvöskéi nem csak az általunk használt Acer notebookhoz és Sony fényképezőhöz használhatók, hanem szinte minden „elemes” termékhez. Legyen szó fúrógépről, netbookról, kameráról, vagy fényképezőről, a wpower.hu oldalon megtaláljuk a megfelelő energiaforrást.


Wpower utángyártott akkumulátorok

wpower.hu - akkumulátorok széles választékával


Az árakról nagy általánosságban elmondható, hogy a Wpower akksik felébe, kétharmadába kerülnek a gyári megoldásoknak, persze van néhány kivétel is. Ilyen többek között a mi fényképezőnkhöz használt telep, ami Sony kivitelben 17.190 Ft, míg a WPower kínálatában csak 6.935 pénz. Ez óriási differencia, főleg annak fényében, hogy az utángyártott termék legalább olyan jó, mint az eredeti. Igaz, ha a Wpower csak fele annyi ideig bírná, mint az eredeti, még akkor is jó vétel lenne, hiszen a gyári árából majdnem három utángyártottat kapunk. (Így meg, hogy a Wpower hozta a Sony szintjét, 3x jobb ár/érték arányról beszélhetünk.


Wpower utángyártott akkumulátorok

wpower.hu - az utnágyártott klasszisokkal olcsóbbÉrtékelés, köszönetnyilvánítás:


Az előző fejezeten már röviden kitértünk a Sony H7-hez kapott akku ár/érték arányára, ami minden tekintetben lemosta gyári ellenfelét. Hasonlóan jó tapasztalatokat szereztünk a Acer notebook akkumulátor esetén is, így a két termék kipróbálása után örömmel adunk vásárlási ajánlatot a WPower cuccokra.


Wpower utángyártott akkumulátorok


Persze a teljes paletta tesztelése nélkül nem hozhatunk végső ítéletet, de az eddig látottak alapján úgy tűnik, nem rossz dolog a Wpower. Reméljük, a közeljövőben újabb telepeket is kipróbálhatunk, így adva látogatóinknak újabb alternatívát a spórolásra.


Wpower utángyártott akkumulátorok

Wpower - mindenre van megoldás


Videós tesztünkben a Makrotex Kft-től kapott WPower akkumulátorokkal dolgoztunk. A termékek megvásárolhatók a wpower.hu weboldalon, vagy a Makrotex szaküzletében.
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva