Follow Me! - navigáció teszt külföldön


Szerző: certamen | Dátum: 2010-05-29 17:20:28 | Rovat: MultimédiaFollow Me! - kövessetek minket Németországba - videó:


CeBIT2010-es kirándulásunk sikere nem csak rajtunk, hanem az Aqua által kölcsönadott Follow Me! navigáción is múlt. Nos, mint láthatjátok egy darabban hazaértünk, tehát a GPS jól tette a dolgát. Arról, hogy pontosan mit is tud az 5”-os masina és mire használható még a tájékozódáson kívül, a videóban találtok választ:


Follow Me! - navigáció teszt külföldön (a videó hossza 11p:52mp)Follow Me! - adatok, képek, tapasztalatok:


A Németországban töltött idő (illetve az oda és visszaút) alkalmával bizonyságot szerezhettünk róla, hogy a Follow Me! navigációi sem rosszabbak az átlagnál. Bár a márkanév nekünk is ismeretlenül cseng, a tapasztalatok azt mutatják, jó lóra tettünk, mikor ezzel a készülékkel indultunk a CeBIT2010-re.


Follow Me! - navigáció teszt külföldön

Follow Me! 5" navigáció - termék és doboza


Használhatóság szempontjából fontos szempont a képméret, a sebesség és a pontosság. Sorban haladva ezeken elsőként az 5”-os kijelzőt emelnénk ki, ami elég nagy, kontrasztja és fényereje pedig elég erős ahhoz, hogy a legerősebb ellenfényben is elnavigáljon minket.


Follow Me! - navigáció teszt külföldön

Follow Me! 5" navigáció - csatlakozók


A sebességre panaszokodhatnánk, mivel a DIVX lejátszás szaggatott volt. Most mégsem siránkozunk, hiszen a Follow Me! egy navi és nem egy média lejátszó. Maradva a tempó kérdéskörénél elmondható, hogy a tájékozódáshoz használt IGO Amigo minden további nélkül jól működött. Sem a betöltés, sem az útvonalak tervezése nem vett igénybe túl sok időt, minden adat néhány másodperc alatt rendelkezésre állt.


Follow Me! - navigáció teszt külföldön

Follow Me! 5" navigáció - ceruza


Pontosság. Ez kulcskérdés egy navigáció esetében, a Follow Me! pedig itt piros pontot kap, hiszen szinte centire pontosan jelezte, hol kell elfordulnunk.


Follow Me! - navigáció teszt külföldön

Follow Me! 5" navigáció - technikai adatok


Összegezve a videót és a leírtakat elégedettek lehetünk. A nagy kijelző, a könnyű használat és a jó autós tartó szimpatikussá tette a Follow Me! 5”-os változatát.


Köszönetnyilvánítás, árazás:


A videós ismertetőben látott Follow Me! 5”-os navigációt az Aqua Electromax biztosította tesztünkhöz és utazásunkhoz. Köszönjük! A termék náluk 28.000 Ft-os áron vásárolható meg.


Follow Me! - navigáció teszt külföldön

Follow Me! 5" navigáció - ár az Aqua Electromax-nál

lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva