Silicon Power A10 HDD és M10 SSD


Szerző: insolens | Dátum: 2009-07-09 23:29:24 | Rovat: HardverTartalom:


Ezúttal két, nem mindennapi háttértárolót mutatunk be. A termékek érdekessége, hogy a standard használat és funkciók mellett érdekes alternatív felhasználási lehetőségeket is rejtenek. Mind a két termék a Computer Emporium-ból érkezett hozzánk. Gyártmányukat tekintve Silicon Power háttértárakról lesz szó és mivel korábban már több SP hardver is járt nálunk, a vállalat bemutatása ezúttal elmarad. Aki esetleg lecsúszott a januári ”Silicon Power – új név a flash memóriák piacán” cikkünkről, az ide kattintva bepótolhatja a lemaradást.


Silicon Power

Silicon Power – egyre népszerűbb a márka


Mielőtt a termékek részletes bemutatására térnénk, nézzük meg, milyen extra képességekről is lesz szó. A Silicon Power A10 Armor merevlemeze egy külső (USB csatlakozású) tároló, ami nem csak kapacitása (250 / 300 / 500 GB) okán lehet hasznos társunk, hiszen automata adatmentő funkcióval is bír. Ez persze nem minden, hiszen az A10-es a legmarconább körülmények között is használható marad, köszönhetően gumírozott burkolatának és a katonai szabványoknak is megfelelő ütésállóságának.


Silicon Power A10 Armor

Silicon Power A10 Armor


Szintén különleges a Silicon Power M10-es SSD meghajtója, ami elegáns megjelenéssel és kettős felhasználási területtel csábítja vásárlásra az embert. Az egyik opció szerint az M10 használható a PC-n ,vagy notebookon belül, standard háttértárként, azonban lehetőség van pendrive-ként való bevetésre is. Ezt a két funkciót a gyártó úgy tette elérhetővé, hogy USB és SATA csatlakozót egyaránt szerelt a termékre.


Silicon Power SATA SSD M10

Silicon Power SATA SSD M10


Külön öröm számunkra, hogy a bemutatásra kerülő Armor A10-ről június közepén még csak hír szintjén írhattunk, míg a Silicon Power M10 is mindössze két hónapos újdonság.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva