Varta Digital USB töltő


Szerző: insolens | Dátum: 2009-06-03 20:41:58 | Rovat: MultimédiaTartalom:


Biztosan mindenki ismeri, a 80-as évek végén divatba jött szóviccet: „Szép a felsőd! Köszi, anyám varrta!” (kicsit debil, de úgy tűnik, nem lehetett kihagyni – a szerk.) Nos, a vicc alapjául szolgáló Varta vállalat időközben elvesztette önállóságát és az amerikai Spectrum cégcsoport tulajdonába került. A vállalat együttes több mint 15 céget számlál, köztük olyan régi, nagy neveket, mint a Varta a Schultz és a Remington.


Spectrum csoport

Spectrum márkák


A Varta, mint azt sokan tudják, elsősorban energiatárolással foglalkozik, azaz elemeket és akkumulátorokat gyártanak. A vállalat több, különböző részlegből épül fel, melyek között találunk autóakkumulátorokat és háztartási elemeket készítő ágazatot is:


Varta termékek

..akkumulátorok, elemek..


A mindennapi élethez elengedhetetlen elemek és akkumulátorok lényegében minden változata megtalálható a cég palettáján. Legyen szó a 2032-es gombelemről, vagy 2700 mAh-s fotóakkuról, a Vartának van opciója:


Varta termékek

minden, ami áramforrás


Mai cikkünk főszereplője a Varta Digital USB töltő a Professional termékcsalád tagja. A gyártó ide sorol minden olyan akkumulátort és töltőt, amelyik nagy mennyiségű energiát képes szolgáltatni, akár hosszú időn keresztül is.


Varta termékek

Varta Professionaltovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva