ARCTIC Breeze Pro és Breeze Mobile - hűsítő cuccok


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-07-06 16:43:59 | Rovat: MultimédiaNem csak a strandon találhatunk felfrissülést:


Végre két új Arctic coolert köszönthetünk, bár nem a megszokott processzor, vagy videokártya hűtők között. Ezúttal a vállalt gép előtt ücsörgő felhasználót hűti, egy multifunkciós és egy hordozható asztali ventilátorral. Az Arctic Breete Pro és Breeze Mobile hamarosan idehaza is elérhető lesz, így a strandon kívül a PC előtt is frissíthetjük magunkat.


ARCTIC Breeze - asztali ventilátor család

ARCTIC Breeze - asztali ventilátor családArctic Breeze Pro - sokoldalú légforgató:


Az eredeti Breeze alapjaira épül az Arctic Breeze Pro, azonban néhány új szolgáltatást is kínál. A Pro változat, a levegő forgatása mellett USB HUB-ként is üzemel, ami igazán praktikus elgondolás, elvégre a ventilátor mindig a közelünkben lesz. További extraként az Arctic fordulatszám-szabályzót is épített a Pro tetejére, így a kéken világító gomb tekergetésével 800 és 1800 RPM között változtathatjuk a cooler sebességét.


Arctic Breeze Pro

Arctic Breeze Pro


Szükség szerint az Arctic Breeze Pro használható konnektorról is, ekkor viszont közbe kell iktatni a cég C2 jelű AC-USB adapterét is. A 92mm-es ventilátorral rendelkező Breeze Pro ára 15 euro, várható megjelenési ideje pedig július végére datálható. (A csomag részeként 1,8M-es USB kábelt és két év garanciát is biztosít az Arctic.)Arctic Breeze Mobile - akár napelemről is működtethető:


Laptop tulajdonosoknak és elvakult zöldeknek ajánlja az Arctic Breeze Mobile termékét. A szintén 92mm-es légkeverővel ellátott cooler fix 1700 RPM fordulatszámmal nyomja ránk a levegőt, ehhez pedig mindössze egy USB aljzatot kér. A notebookkal való használaton kívül a Breeze Mobile kínál egy alternatív felhasználási lehetőséget is, igaz ez egy kis beruházást igényel.


Arctic Breeze Mobile

Arctic Breeze Mobile


Aki út közben szeretné használni a gyártó új ventilátorát, az megteheti egy Arctic C1 Mobile beiktatásával. Ezzel a kis napelemmel lényegében ingyen működtethető a cooler, persze csak jó idő esetén. Az Arctic Breeze Mobile ára 8 euro, az opcionális C1 napelem pedig 17 euroba kerül.


ARCTIC Breeze, Breeze Pro és Breeze Mobile - galéria:


ARCTIC Breeze - adatlap ARCTIC Breeze ARCTIC Breeze - USB ARCTIC Breeze ARCTIC Breeze Pro - adatlap ARCTIC Breeze Pro - állítható fej ARCTIC Breeze Pro ARCTIC Breeze Pro - oldalról ARCTIC Breeze Pro - csomagolás ARCTIC Breeze Pro - USB ARCTIC Breeze Pro ARCTIC Breeze Pro - hátoldal ARCTIC Breeze Mobile - adatlap ARCTIC Breeze Mobile - adatlap ARCTIC Breeze Mobile ARCTIC Breeze Mobile - csomagolás ARCTIC Breeze Mobile - C1 napelemmel ARCTIC Breeze Mobile


A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Arctic Cooling GCM Kézi Játékkonzol fehér >> 9.795 Ft


Bluechip: Artic Cooling Breeze USB asztali ventillátor >> 2.810 Ft


Foramax: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2 >> 5.990 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Arctic, ventilátor, légkeverő, cooler, Breeze, mobile, Pro, laptop


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva