Razer StarCraft II - billentyű, egér, fejhallgató


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-07-01 17:46:20 | Rovat: JátékRazer - a StarCraft II bűvöletében:


Egyre közeledik a július 27-i dátum. Ezen a napon fog megjelenni a Blizzard új stratégiai játéka, a StarCraft II: Wings of Liberty. Az elvakult rajongók és a játék „szimpla” szerelmesei már biztosan izgatottan várják a nagy napot, pedig a felhajtás csak ez után kezdődik majd igazán. A Razer lesz az egyik cég, amelyik meglovagolja a StarCraft II: Wings of Liberty keltette hullámokat, első körben egy egérrel, egy billentyűzettel és egy fejhallgatóval.


Razer StarCraft II - billentyű, egér, fejhallgató

Razer StarCraft II - billentyű, egér, fejhallgató


Ezek után biztosra vehető majd a különböző fajokhoz illő egérpadok, hátizsákok és egyéb relikviák megjelenése is (Egy Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag oldaltáska már - 90 dolláros árral - például tervezőasztalon van.) A minden ízében StarCraft II érzést sugárzó Razer újdonságok valamikor a harmadik negyedévben jelennek majd meg: Spectre, Marauder és Banshee nevekkel.


Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse:


Nézzük elsőként a Spectre egeret, ami 80 eurót fog kóstánli. Ennyiért 1000Hz Ultrapolling és 1ms válaszidő jár, teflon talpbevonattal és 5600DPI-s 3.5G érzékelővel. Az 5 programozható gomb funkciója menet közben is állítható lesz. A minden ponton világító egér még a színét is képes lesz változtatni, és kap egy új funkciót is. Ennek a neve APM (Actions-Per-Minute) Lighting System, lényege pedig a színek real time váltása, a könnyebb vezérlés érdekében.


Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse

Razer Spectre StarCraft II Gaming MouseRazer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard:


StarCraftos Razer egerünk mellé 120 euróért billentyűzetet is vehetünk, Marauder elnevezéssel. Az egérhez hasonlóan AMP fényrendszerrel szerelt keyboard 10 makró tárolására képes, gombjai háttérvilágítást kapnak. 120 euróért ez még lehet, hogy kevés lenne, ezért a Razer a pompás design mellé lézergravírozott feliratokat, 1ms-os válaszidőt és optimális gomb távolságot is kínál.


Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard

Razer Marauder StarCraft II Gaming KeyboardRazer Banshee StarCraft II Gaming Headset:


Hírünk végére maradt a Razer Banshee StarCraft II fejhallgató. Az ár szintén 120 euró, azonban itt a lényegében csak az egyedi világításért fizetünk ennyit. Persze a gyártó 8 előre beállított profilt, tökéletes hangzást és hihetetlen komfortot is ígér, de lássuk be, ez a füles tényleg csak az elvakult fanatikusoknak való móka.


Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset

Razer Banshee StarCraft II Gaming HeadsetRazer StarCraft II - Marauder, Spectre, Banshee - galéria:


Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming MouseCímkék:  Razer, egér, billentyűzet, fejhallgató, StarCraft II


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva