hardver-teszt nightcup - eredmények


Szerző: certamen | Dátum: 2010-06-08 14:02:43 | Rovat: Játék



netfighterz + hardver-teszt.hu - egész hétvégés nightcup:


Korábbi hírünkben már beszámoltunk arról, hogy a netfighterz.eu csapatát kértük fel egy komplett netes verseny lebonyolítására. Akkor még nem tudtuk, hogy a COD4, vagy a Source közösség lesz a befutó, így erről előbb egy szavazást tartottunk. Az eredmény végül a Source-osoknak kedvezett, így most hétvégén ők játszhattak az ICL6 „ingyenes” indulásért. Persze semmi sincs ingyen, de a győztesnek ezúttal nem kell fizetnie a júniusi lanért, hiszen mi álljuk a nevezést.



Eredmények - CS Source:


Szombaton és vasárnap egész este tartottak a meccsek, a 16 (tehát teltházas) Source nightcup-on. A felső ágról kiesők újabb lehetőséget kaptak, de ezzel a lehetőséggel egyetlen gárda sem tudott élni. Mi nagyon drukkoltunk a lányoknak (pv’team), de sajnos a 1pure jobbnak bizonyult, így elég hamar búcsúztak a versenytől.


hardver-teszt nightcup - CS Source eredmények

hardver-teszt nightcup - CS Source eredmények


A végső győzelmet az iNc.mix csapata harcolta ki, akik ellentmondást nem tűrve meneteltek a döntőig. Vesztett meccs nélkül, 100%-os teljesítménnyel nyert az iNc.mix, akik így a mi kontókra nevezhetnek az ICL6-ra. Érdekes, hogy a team lecsúszott a nightcup nevezés első köréről és csak egy másik csapat visszalépése után nyílt módjuk az indulásra.



Eredmények - COD4:


Annak ellenére, hogy a CCS meccsek végső győztesét honoráljuk ICL6 belépővel, a netfighterz tartott egy COD4 versenyt is. Ebben a „szakágban” a JS meglepő könnyedséggel nyert. A döntő mérközésen a WiLD csapta nem tudott megjelenni, ezért a végső győzelem is a JS ölébe hullott.


hardver-teszt nightcup - COD4 eredmények

hardver-teszt nightcup - COD4 eredmények


A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! A netfighterz.eu csapatának köszönjük a szervezést, nélkülük nem jött volna össze a nightcup!



A hírhez kapcsolódó, ajánlott oldalak:


Netfighterz: a hardver-teszt nightcup lebonyolító partnere


ICL6: LAN verseny június 25-27



A hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.




Címkék:  nightcup, netfighterz, icl, LAN, cod, source


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva