Cooler Master Silent Pro Gold tápegység család


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-03 16:38:31 | Rovat: Hardver


Igényes gémerek és túlhajtó júzerek high-end számítógépei egyre több kakaót zabálnak (i7, GTX 480..), ezért a nevesebb tápegység gyártóknak is tartani kell a lépést. Egy-egy felső kategóris VGA és egyenletes áramellátást kívánó stabil tuning-alaplap érdekében kötnünk kell magunkat a régi alapszabályhoz: ne a tápegységen spóroljunk!


Cooler Master Silent Pro Gold

Cooler Master Silent Pro Gold - az reméljük nem "gold" kategória lesz


Jó társ lehet e tekintetben a Cooler Master Silent Pro Gold család tagjai, melyek egytől egyig megkapták a 80Plus Gold minősítést így teljes terhelés mellett is 90 százalékos hatékonysággal dolgoznak. Emellett számos újdonsággal rendelkeznek tápegységeink, lássuk őket részletesebben.HTT, Hybrid Transformator és Hyper Path szabadalmakkal:


A megfelelő légáramoltatás érdekében alkalmazza a Cooler Master a HTT, azaz Heat Transfer Technology kialakítást. Ennek röviden a lényege, hogy az egyedi L-alakú hűtőbordázat kialakításának köszönhetően a belső légáramoltatás javul, ami alacsonyabb üzemi hőmérsékletet jelent.


Cooler Master Silent Pro Gold 800W

Cooler Master Silent Pro Gold 800W - a középső modell


Másik érdekes újítás a Hybrid Transformator alkalmazása, mely eredményeként transzformátorunk közvetlenül a hűtőbordára forrasztották. Ez és a Hyper Path eljárás nagy mértékben javítja az energiahatékonyságot. Az utóbbi a transzformátor és a kisebb áramátalakító egységek közötti energiaátadást szinte veszteség nélkül bonyolítja.Cooler Master Silent Pro Gold- moduláris kialakítással:


Természetesen high-end tápegységekről lévén szó moduláris kialakítású kábelezést kapunk. A kisebb 700, 800, 900W-os példányok rendelkeznek a 3-utas SLI vagy CrossFireX működéséhez szükséges kábelvégekkel. A nagyobb darabok a 4-utas támogatás mellett fel lettek készítve a legújabb XL-ATX szabványú alaplapok fogadására a dupla 8 pines 12V-os ágaknak köszönhetően.


Cooler Master Silent Pro Gold 800W

Cooler Master Silent Pro Gold - moduláris kialakítással


A Cooler Master Silent Pro Gold termékcsalád tagjai 5 év garanciával érkeznek a gyártó kínálatában. Pontos időpont- és árinformáció egyelőre nem áll rendelkezésünkre.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Cooler Master GX750W 750W tápegység >> 23.850 Ft


Bluechip: Enermax ECO 80+ 500W tápegység >> 25.790 Ft


Foramax: CoolerMaster GX650 650W , moduláris táp >> 25.790 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Cooler Master, tápegység, Gold, PSU, 80+


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva