Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-10 13:10:27 | Rovat: JátékRazer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér


Razer Abyssus Mirror Special Edition - új bőrbe bújt:


A világvezető high-end periféria termékeket gyártó Razer, megújította a korábbi Abyssus Mirror gémer egerét, így született meg a második, avagy az Abyssus Special Edition kivitel. Az elegáns külső és egyszerű kivitel jegyeit ötvözi az Abyssus Mirror. Legújabb kiadásunk apropóját a fekete króm színű, töksima külső borítás adja. Biztosan szép látványt és kényelmes érzetet nyújt a valóságban, ám ennyiben ki is merül egerünk újdonsága.


Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér

Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egérRazer Abyssus Mirror Special Edition - kézenfekvő játszótárs:


Bár nincs túlbonyolítva sem funkcionálisan, sem kinézetre mégis mindent tud, amire szükségünk lehet játék közben. 115(L) x 63(W) x 40(H) méretadatokkal rendelkező egerünk három darab programozható gombbal, valamint 24 különálló pozíciós görgővel rendelkezik. A gombok ultra érzékeny visszajelzési mechanizmussal lettek tervezve, így biztosak lehetünk benne, hogy játék közben időben elsül a fegyver, avagy épp a varázsbot a virtuális kezünkben.


Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér

Razer Abyssus - kicsit drágább lett, de sokkal jobban néz kiRazer Abyssus Mirror Special Edition - az előd pontosságával:


Az ultra érzékenység természetesen a mozgáskövetés tekintetében is adva van az Mirror Special Edition-nél. A 3.5G érzékenységű infravörös szenzornak köszönhetően 3500dpi sűrűségű a jelvétel. Bár nincs semmiféle extra több-lézeres letapogató rendszer beépítve, a Razer elmondása szerint bármilyen felületen, bármilyen lassú, vagy gyors sebesség mellett hiba nélkül érzékeli mozdulatainkat az egér. Ha épp nem hardcore lövöldözés közepette szántjuk az egérpadot, akkor manuális módon az egér alján található kapcsolók segítségével csökkenthetünk az érzékenységen. Így 125hz és 1000hz közül választhatunk, valamint beállíthatóak a 450, 1800 vagy 3500dpi értékek.


Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér

Razer Abyssus Mirror Special Edition gémer egér


A megújult külsejű Razer Abyssus Mirror Special Edition a gyártói oldal adatai szerint május 14-től lesz hivatalosan is elérhető. Jó hír a türelmetleneknek, hogy 49.99 dollárért már előrendelhető gémer egerünk.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Razer DeathAdder V2 optikai egér >> 12.470 Ft


Bluechip: Razer Abyssus gamer egér >> 9.365 Ft


Foramax: Razer DeathAdder 3G 1800DPI >> 12.900 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva