Fujitsu P23T-6 FPR 3D monitor - elsősorban munkához


Szerző: Sectum | Dátum: 2012-02-14 16:12:12 | Rovat: Hardver


..kifejezetten munkára készült a Fujitsu P23T-6 FPR 3D monitor. A vállalat első 2D/3D hibrid kijelzője számos feladatkörben használható, legyen szó grafikus tervezésről, térinformatikáról, műholdas adatfeldolgozásról. A 23”-os modell polarizált szemüveggel kerül forgalomba..Sajtóközlemény (Fujitsu Technology Solutions):


Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző (a kép nagyítható)

A Fujitsu bemutatta, 2D és 3D használatra is alkalmas „kettő az egyben” kijelzőjét, mely praktikusabbá és megfizethetőbbé teszi a profi minőségű 3D kijelző használatát. A kétféle egység képességeit egyetlen, 23 hüvelykes asztali kijelzőben ötvöző termék felhasználói egyszerűen válthatnak a nagy teljesítményű kétdimenziós és a professzionális háromdimenziós alkalmazások között, miközben az ultrakönnyű, akkumentes polarizáló szemüveggel valódi RealD 3D-kompatibilis vizuális élményben lehet részük.

Az első 2D/3D hibrid kijelzővel a Fujitsu a fejlett grafikus alkalmazásokat (CAD/CAE), szimulációs szoftvereket és térinformatikai/műholdas adatfeldolgozó rendszereket használó grafikus szakembereket veszi célba. További célpiacai az építészet, az orvosi megfigyelés, a reklámtevékenység, az eladáshelyi tanácsadás – olyan szegmensek, ahol széles körben terjed a 3D alkalmazások használata.

Az új Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző 3D FPR (Filmtype Patterned Retarder) technológiája nagy fényerejű, vibrálásmentes, látást kímélő képet biztosít, crosstalk-hatás nélkül. A nagy 3D látószögnek köszönhetően kisebb csoportok is élvezhetik a 3D mélységet prezentációvetítés közben, akár nappali fény mellett is.

Más Fujitsu kijelzőcsaládokhoz hasonlóan az új 3D modell is ergonomikus „négy az egyben” talppal és reddot design díjas (2011) házzal rendelkezik. Üzemi energiafogyasztását LED-es háttérvilágítás és olyan jellemzők csökkentik, mint pl. az automatikus fényerő-érzékelő, az Eco-üzemmód és a Fujitsu egyedülálló, készenléti állapotban 0 wattos fogyasztást garantáló technológiája.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott az új termékről: „A hibrid kijelző nem csak helyet, hanem költséget is megtakarít, hiszen felhasználójának nem kell külön kijelzőt vásárolnia a 3D alkalmazásokhoz. Nagy látószögénél fogva nyilvános helyen is jól használható, pl. múzeumokban, egyetemeken és kiállítóterekben – azaz mindenhol, ahol a 3D technika használata lebilincselő és szórakoztató élményt nyújt, illetve hatásos módszert kínál a termékek meggyőző bemutatására.”

A felső kategóriás kijelző további különleges jellemzői közé tartozik a DICOM-kompatibilis gammabeállítás, ami a szürkeskála grafikák és klinikai vizsgálati alkalmazások használatát is lehetővé teszi. A sokféle kimeneti csatlakozó révén az eszköz maximálisan kompatibilis a PC-kkel, a hagyományos és mobil munkaállomásokkal. A legjobb professzionális 3D élmény eléréséhez a Fujitsu a „quad buffering” technológiát támogató grafikus kártyával ellátott munkaállomás-hardverek, pl. Fujitsu CELSIUS munkaállomások használatát javasolja.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: BenQ G2450HM 24" 1920x1080 >> 49.330 Ft

Foramax: LG IPS231P-BN DVI Pivot IPS LED >> 60.100 Ft

Bluechip: HP LE2202x 21,5" 1920x1080 >> 48.390 Ft

Foramax: Samsung S23A350H HDMI,LED Slim >> 53.440 Ft

Címkék:  Fujitsu P23T-6 FPR 3D monitor - elsősorban munkához


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva