MSI All-in-One számítógépek - üzleti felhasználásra


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-22 18:06:34 | Rovat: Hardver


..híreink között több alkalommal foglalkoztunk az MSI All-in-One számítógépeivel. A monitorral egybeépített PC-k számos előnyt kínálnak, például: helytakarékosság, alacsony energiaigény és könnyű használat. Az MSI most az üzleti felhasználású All-in-One gépeiről közöl hasznos információkat..Sajtóközlemény - MSI All-in-One PC-k:


Sajtóközlemény MSI All-in-One PC-k (a kép nagyítható)

Tökéletes megoldás az Ön cégének

„Számos MSI All-in-One PC kizárólag üzleti felhasználásra készül. Környezetbarát, költség- és helytakarékos. Annak érdekében, hogy az összes jelenlegi elkektronikus eszközünket csatlakoztatni tudjuk hozzájuk, az újabb All-in-One PC-ken számos csatlakozási lehetőség biztosított. Az érintőképernyőknek köszönhetően mindenki nagyon egyszerűen tudja kezelni őket. Az MSI All-in-One PC-k számos világszerte elfogadott és használt minőségi teszten mennek keresztül, a magas színvonal biztosítása érdekében.

Környezetbarát és költségtakarékos
LED panelek használatával az MSI All-in-One PC-k ultra vékonyak, helytakarékosak. A LED kijelzők másik előnye az alacsony energiafogyasztás. További más, az MSI-nél egyedülálló energiatakarékos technológiák kombinálásával az MSI All-in-One PC-k több mint 70%-os energia-megtakarítást képesek biztosítani egy hagyományos asztali PC-hez képest. Nem csak, hogy pénzt takaríthat meg ezzel cégének, de tesz a környezetéért is.

Helytakarékos és stílusos design
Az All-in-One PC-k nagy előnye a kijelző és a számítógép egy termékké integrálása. Kikerülve ezzel a sok fölösleges kábel nyújtotta csúnya látványt. Az All-in-One PC-k tökéletesen illeszkednek majd az Ön cége arculatába stílusos megjelenésükkel, magukra vonva a kíváncsi tekinteteket. Minden MSI All-in-One PC VESA szabvány kompatibilis, így bárhol, bármikor, könnyen falra szerelhetők. Ez az egyik oka annak, hogy a Stolzenauban található középiskolában is MSI All-in-One PC-ket használnak.

Remek csatlakoztathatóság az optimális üzleti használatra
Hogy megfeleljen a különböző iparágak és üzleti területek felhasználói igényeinek, az MSI All-in-One PC-k kiváló csatlakoztathatósági lehetőségekkel rendelkeznek. A HDMI csatlakozó és az USB 3.0 port mellett az MSI arra is gondolt, hogy az All-in-One PC-khez POS rendszereket is lehessen csatlakoztatni. a COM portoknak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a vonalkód-leolvasót, bankkártya olvasót, hitelkártya terminálokat, stb. az MSI All-in-One PC-hez és már indulhat is a munka.

Könnyen használható érintőképernyő
A könnyen kezelhető érintőképernyőknek köszönhetően az MSI All-in-One PC-k használata minden korosztály számára extra betanulás nélkül is nagyon egyszerű. Ráadásul, a legújabb All-in-One PC-k tükröződésmentes képernyővel rendelkeznek. Ez teszi lehetővé a munkát világos környezetben is zavaró képernyőtükröződés nélkül.

Az MSI All-in-One PC-k bemutatója az “Exopharm” Nemzetközi Gyógyszerészeti Szakkiállításon és Vásáron is megtekinthető volt. Annak érdekében, hogy az MSI All-in-One PC-k megfeleljenek a magas minőségi elvárásoknak és nagy munkaterhelésnek, az MSI több világszintű minőségellenőrzésnek veti alá termékeit. Így pl. ütés-, rezgés-, ejtés, csatlakozási-, akusztikus-, üveg nyomás-, elektromos kisülés- és gyúlékonysági teszt alá veti All-in-One termékeit – minőségi vizsgálatai során. Ily módon az MSI biztos abban, hogy Ön a lehető legjobb minőségű terméket kapja.”
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: MSI Wind Top AE2050-021HU >> 189.600 Ft (20", AMD E-350, 4GB RAM, 500GB HDD, Radeon HD 6310, Win7 HP)


Bluechip: MSI Wind Top AP2000-009HU >> 181.500 Ft (20", Pentium P6100, 2GB RAM, 320GB HDD, Intel GMA HD, Win7 HP)


Bluechip: Lenovo IdeaCentre A320-2 >> 264.800 Ft (21.5", Core i5-2410M, 4GB RAM, 500GB HDD, Intel HD 3000, Win7 HP64)

Címkék:  MSI, all-in-one, számítógép, PC, asztali gép, üzlet, vállalat


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva