Vásárlási tippek karácsonyra - Computermode webáruház


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-20 16:47:23 | Rovat: Hardver


..még nem késő karácsonyi ajándékot vásárolni, például a Computermode webáruházában. Persze ha magunknak vennénk valami jóféle kiegészítőt, a Computermode-nak akkor is van néhány ötlete: Ozone Onda ST és 3HX fejhallgató, valamint Revoltec XL3 világító billentyűzet képében..Látványos és hasznos kiegészítők a Computermode kínálatában:


Három ajándéknak való perifériára szeretné felhívni rajtunk keresztül a figyelmet a Computermode webáruház. Az egyebek mellett számítógép házakra, processzorhűtőkre és média lejátszókra szakosodott üzlet számos kiegészítőt árul, így az Ozone, a Razer, a Mionix és a Revoltec több fejhallgatója egere és billentyűzete is felbukkan a kínálatban. Ezek közül most az Ozone Onda ST-t / 3HX-et, valamint a Revoltec XL3-at mutatjuk be.


Ozone Onda 3HX


Az Ozone termékivel több alkalommal is találkozhattatok oldalunkon, volt videós teszt a fülesekről, beszámoló a CeBIT2010 -ről és helyet kaptak a nemrég lezárult nyereményjátékban. Bemutatni talán nem is kell a márkát, elég annyit tudni, hogy relatíve friss cégről van szó, akik gamer perifériákat gyártanak és nagyon jó úton haladnak előre.Az Ozone Onda ST egy sztereó headset, pedig ára 8.600 Ft. Mi is kerül ennyibe? Egyfelől a kényelmes viselet (puha párnázott belső és jó fejforma követés), a nagyméretű hangszórók (40mm), valamint a lecsatolható mikrofon és a hangerő szabályzó. A miki ipedanciája ≤2.2KΩ, érzékenysége -54dB±3dB.


Ozone Onda ST (a kép nagyítható)

Ozone Onda ST (a kép nagyítható)

Ozone Onda ST (a kép nagyítható)

Ozone Onda ST


Maga a füles rész 117dB±4dB hangerőre képes, 20~20kHz frekvencia tartományban, 32Ω ellenállás kísérettel. A vezeték hossza nagyjából 2,5 méter, tehát a PC-től valamivel messzebb is használhatjuk az Ozone Onda ST-t. További pozitívum, hogy nem USB, hanem Jack Audio konnektort használ, vagyis TV nézéshez, vagy zenehallgatáshoz is ideális.Egy kategóriával drágább és ennyivel többet is kínál az Ozone Onda 3HX. A gyártó legújabb headsetje éppúgy sztereó hangzást kínál, mint az ST, azonban kompatibilis Xbox 360 és PS3 konzolokkal is. Ez nagyon komoly fegyvertény, elvégre ha ajándékba adunk Onda 3HX-et, nem fordulhat elő, hogy nem tudja használni az, aki kapja.


Ozone video reviews. Today: Onda 3HX headphones


Főbb paraméterei alapján amúgy az Onda 3HX megegyezik testvérével, az ST-vel, viszont van néhány eltérés is. A látvány érdekében például az Ozone felirat vörösen izzik működés közben, de hogy praktikus extrát is említsünk; a kábel itt már 3 méteres. Az Ozone Onda 3HX ára 13.900 Ft, viszont akinek van Facebook fiókja ingyen is elvihet egyet. Ehhez csupán IDE kell kattintani, egy LIKE, egy megosztás, és már benne is vagytok a kalapban.Van itt még egy termék, a Revoltec LightBoard XL3. Az XL2 -es modellt annak idején mi is kipróbáltuk és anno elégedettek voltunk. Az új verzió elég sokat változott, bár a Revoltec megtartotta azt ami jó és kijavította azt, amit nem talált annak. A billentyűzet fő jellegezettsége a háttérvilágítás, amivel sötétben is kényelmesen lehet gépelni anélkül, hogy villanyt kellene kapcsolni. A világítás három módot ismer: kék, vörös és kikapcsolt. Komoly változás, hogy már nem az egész panel világít, hanem csak és kizárólag a gombok feliratai.


Revoltec LightBoard XL3

Revoltec LightBoard XL3


A Revoltec LightBoard XL3 gombjai slim kialakításúak, leütésük puha, viszont elengedéskor megmaradt a kicsit kattogós hang (ami azért klasszisokkal szolidabb, mint az elődnél.) Multimédia billentyűkből is jár néhány, természetesen a háttérvilágítás ezeket is érinti. A magyar kiosztással is elérhető keyboard mérete 4368 x 170 x 28mm, számítógépünkhöz USB-n kapcsolódik, ára 7.400 Ft.


Címkék:  karácsony, tipp, javaslat, ötlet, billentyű, fejhallgató, headset


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva