ROCCAT - új Taito egérpadok és terjeszkedés az USA-ban


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-15 18:49:10 | Rovat: Játék


..új egérpadokat mutatott be a Gamer perifériák szakértő gyártója, a ROCCAT. A német illetőségű vállalat új alátétjei a Taito családot színesítik, immár 3mm-es vastagság mellett 5mm-es kivitelben is. Szintén a ROCCAT-hez kapcsolódó információ, hogy a cég az USA-ban kíván terjeszkedni..Irány Amerika - csak a legjobb termékekkel törnek be a piacra:


Amikor egy vállalat eljut arra szintre, hogy lokális és regionális értékesítés mellett képes a világpiacon versenyezni, akkor már igazán érdemes figyelni rá. Nem mintha a ROCCAT amúgy nem keltette volna fel az érdeklődést egy-egy remek egérrel, fejhallgatóval, vagy billentyűzettel, de a nemzetközi színtér mégiscsak egy újabb komoly lépcső. Most ezt a lépcsőfokot kívánja abszolválni a német cég, ugyanis a jövő év eleji CES alkalmával egyúttal az USA piacára is szeretnének betörni.


ROCCAT Isku billentyűzet


A tengerentúlra amúgy csak a legjobb cuccaikat viszik el, így első körben a ROCCAT Kone[+] egér és az Isku billentyűzet utazik. Mindkét kiegészítő tökéletes választás, bármilyen játékot is űzzünk, személyre szabhatóság, komfort, kivitelezés és design szempontból egyaránt. Jól jelzi a lépés horderejét, hogy az amerikai sajtó is élénken érdeklődik a téma iránt, vagyis odaát is komolyan számolnak a ROCCAT-tel.A terjeszkedés mellett persze van újdonság is, méghozzá három új egérpad képében. A bővülő Taito széria az eddigi 3mm-es vastagságú modellek mellé 5mm-es termékeket is kap, így válik hattagúvá a család. Akárcsak elődeik, az új ROCCAT Taito padok is háromféle méretben rendelhetők: Mini - 265 x 210mm, Mid - 400 x 320 mm, és King 455 x 370 mm.


ROCCAT Taito 5mm


A közel dupla vastagság ellenére a ROCCAT Taito 5mm vételára alig tér el a 3mm-estől. A Mini, Mid, és King egér alátétek 3mm és 5mm kivitelben rendre: 9.99 // 12.99 €, 14.99 // 17.99 €, valamint 19.99 // 22.99 € árat mutatnak. A széria képességei között lényegi elemként említhető a csúszásmentes, gumírozott alsó rész, a „Nano Matrix” struktúra, az extra hosszú kopásállóság, illetve az elegáns csomagolás.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Roccat Pyra Wireless Gamer egér >> 14.550 Ft

Computermode: Revoltec LightBoard XL3 bill. >> 7.425 Ft

Foramax: Roccat Kova [+] Gamer egér >> 11.900 Ft

Bluechip: Roccat ARVO Gamer billentyűzet >> 15.800 Ft

Computermode: Mionix Naos 5000 Gamer egér >> 15.800 Ft

Foramax: Roccat Taito Mid Gamer egérpad >> 3.490 Ft

Címkék:  Roccat, egérpad, egér, billentyű, fejhallgató, periféria, Gamer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva