Karácsonyi nyereményjáték 2011 - éjfélig lehet válaszolni


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-12 19:43:52 | Rovat: Játék


..ma éjfélkor (2011.12.12 23:59-kor) lezárjuk a nyereményjátékot, tehát aki még nem küldte el az összes helyes megfejtést, az pótolhat. Ugyanígy tehetnek azok is, akik valamelyik kérdésre rosszul válaszoltak. A cikkben leírjuk a leggyakoribb hibákat, illetve segítséget adunk a helyes megoldáshoz..A leggyakoribb hibák és segítség a megoldáshoz:


Kedves Játékosok! Már csak ma éjfélig lehet pályázni a 340.000 Ft értékű össznyereményre, tehát ha valaki még nem válaszolt az összes (mind a 16) feladványunkra, az ma éjfélig (2011.12.12 23:59) megteheti. Fontos, hogy a sorsoláson csak azok vesznek részt, akik minden egyes feladatot jól oldottak meg! Adunk egy kis segítséget, mert néhány válasznál vannak típus hibák, ráadásul sok játékosunknak csak egy-egy válasza rossz.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - ez így ne jó

ízelítő az adatbázisból


Gyakran okoz problémát rögtön az első kérdés. A feladványban arra vagyunk kíváncsiak, hogy az Ozone hány féle fejhallgatót gyárt és MELYIK kapható két féle változatban. Ha felmentek a Computermode oldalára és megnézitek, melyik FÜLES háttere piros, máris látjátok, hányféle modell van. Ezek közül talán már könnyű kiválasztani EZT és EZT, amelyik a két félét takarja.


Sokaknak nem sikerült eltalálnia, milyen ventilátor dolgozik a Dark Rock Advanced CPU hűtőn. Itt nem magára a processzorhűtőre vagyunk kíváncsiak, hanem a VENTILÁTORRA!


A harmadik kérdés úgy szólt, hány USB 2.0 található az Arctic MC001 gépen. Nos, USB 2.0 a gép hátulján található, ennek darabszáma ITT és ITT nézhető meg. Ne keverjétek össze az USB 2.0 és USB 3.0 konnektorokat.


Ötödik kérdésünkben az Aqua boltjairól érdeklődtünk. Azt sokan megírták, hogy hány boltja van az Aqua Electromax-nak, viszont az is kérdés volt, HOL VANNAK EZEK!


A hatodik feladvány az Aspire One Happy 2 netbook színét kérdeztük. Nem azt, hogy hány féle szín, hanem hogy MILYEN SZÍNEK vannak!


Kedvencem a hetedik feladvány. Itt írtatok mindenfélét, Noctua és Arctic processzorhűtőket egyaránt. A kérdés viszont csak arra vonatkozott, hogy a Thermaltake Frio sorozata mely tagokból áll. Ennek modelljeit ITT, ITT és ITT találjátok.


Úgy tűnik elindult egy kör email, amiben a kilencedik kérdés megoldása rosszul szerepel. Akik szerint a Kingston DT109 elérhető 4/8/16/32/64/128/256GB méretben, azok tévednek, a helyes megfejtést tessék ITT ellenőrizni.


Az MSI videó is problémákat okozott. Aki nem ért az alaplapokhoz, akkor jár a legjobban, ha ENNEK a bemutatónak elküldi a címét nekünk.


Itt van még a tizenötös is. A WPOWER akkumulátorok csak EGY üzletben akciósak, erről az üzletről fajántos kis videót is nézhettek ITT.


Végezetül, akik az MSI Facebook oldaláról érkeztek, kérem nézzék meg az alábbi felvezető videót, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem csak egy, vagy két, hanem 16 helyes megfejtést várunk!
A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva