HTC Wildfire S - olcsó okostelefon, Android 2.3.5-tel


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-21 15:45:07 | Rovat: Multimédia


..az idehaza brutálisan akciós áron kapható HTC Wildfire S okostelefon megkapta a legújabb, Android 2.3.5 Gingerbread frissítést és ezzel együtt a HTC Sense 3.0 felületét is. A 3.2”-os kijelző mögé bújtatott telefon így már szoftveres oldalról is maradéktalanul megfelel a felhasználók elvárásainak..Okosítja a Wildfire S telefont a HTC - érkezik a szoftverfrissítés:


A HTC Wildfire S idehaza egészen biztosan nagy jövő előtt áll, hiszen több szolgáltató is hihetetlenül olcsón kínálja a tajvani gyártó okostelefonját. Persze az ár önmagában még nem lenne abszolút siker-tényező, viszont a 3.2”-os készülék kinézete, tudása és felszereltsége is tökéletesen megfelel a vásárlók többségének.


HTC Wildfire S okostelefon - ismertető és gyors teszt


A csinos, fehér, lila, fekete és rózsaszín kivitelben kapható Wildfire S több ponton is előnyösebb vételnek ígérkezik, mint a hasonló árkategóriás Samsung Galaxy Mini. Az egyik ilyen pont maga a kijelző, ami felbontásban éppen a kétszerese a Galaxy Mini-nek: 320x480. További előny, hogy a HTC telefonokon futó Sense felület egyszerűbb és jobb, mint a versenytársak megoldásai. (Hamarosan videós bemutatóban demózzuk a differenciát.)


Hardverekből és kiegészítőkből jár minden, amit 2011-ben elvárhatunk: 600 MHz-es CPU, Adreno 200 GPU és 512MB RAM. Ez az összeállítás nyilván a dupla magos csodákkal összevetve nem nagy szám, viszont pont elég ahhoz, hogy kedvünkre internetezzünk, fényképezzünk, navigáljunk, játszunk és nézegessük a Youtube videókat.


HTC Wildfire S - olcsó okostelefon, Android 2.3.5-tel (a kép nagyítható)

HTC Wildfire S - olcsó okostelefon, Android 2.3.5-tel (a kép nagyítható)

HTC Wildfire S - csinos darab


Az eredetileg Android 2.3-es operációs rendszerrel tervezett HTC Wildfire S most frissítést is kap, méghozzá a legújabb, Android 2.3.5 Gingerbread képében. További újítás, hogy érkezik Sense 3.0 update is, igaz a korábbi 2.1-es verzió és az új 3.0 között igen kevés a differencia.


A GPS-szel, Bluetooh-szal, giroszkóppal és 5MP-es kamerával egyaránt felszerelt Wildfire S ára mindenféle hűség és előfizetés nélkül nagyjából 62.000 Ft, viszont mind a Telenor, mind pedig a T-Mobile ad 0 Ft-os opciót. A T-Mobile kínálatában például új előfizetéssel és MédiaMánia S díjcsomaggal ingyen van a Wildfire S (két év hűség esetén), de a Telenor Okostarifa 600 csomagjában is díjmentesen vihető el a telefon.


HTC Wildfire S - olcsó okostelefon, Android 2.3.5-tel (a kép nagyítható)

HTC Wildfire S - olcsó okostelefon, Android 2.3.5-tel (a kép nagyítható)

HTC Wildfire S - koncepció és valóság
A hírhez kapcsolódó okostelefon ajánlatok:


T-Mobile: HTC Wildfire S okostelefon >> 0 Ft-tól

Vodafone: HTC Wildfire S okostelefon >> 1 Ft-tól

Telenor: HTC Wildfire S okostelefon >> 0 Ft-tól

Árukereső: HTC Wildfire S független >> 68.900 Ft-tól

Címkék:  HTC, Wildfire S, okostelefon, Android, Gingerbread, frissítés


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva