Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenhatodik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-11 19:33:07 | Rovat: Játék


..itt a vége fuss el véle! A lassan egy hónapja indított nyereményjátékunk a végéhez érkezett, mindössze a mai feladványra kell már csak helyesen válaszolni, kedden sorsolunk, szerdán (2011.12.14-én) pedig már mindenki tudni fogja, hogy mit vihet haza a 340.000 Ft értékű össznyereményből..Karácsonyi nyereményjáték - vasárnap, tizenhatodik kérdés:


Egy hónappal ezelőtt, november tizenharmadikán indult a hardver-teszt karácsonyi nyereményjátéka, amire támogatóink nagyjából 340.000 Ft értékben kínáltak fel ajándékokat. A feladat elsőre egyszerűnek tűnhetett, heti négy kérdésre kellett helyesen válaszolni, négy héten át. Nos, elérkezett a pillanat, amikor elhangzik az utolsó feladvány, ezzel teljessé válik a 16-os lista. Aki mindegyik kérdésünkre helyes megfejtést küldött, az részt vesz keddi sorsolásunkon, ahol a média lejátszótól kezdve, egéren, billentyűn, kormányon, külső HDD-n, pendriveon és akkumulátoron, navigáción és videokártyán át mindenfélét kiosztunk.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenhatodik kérdés


Stílszerűen, ha már videóval nyitottuk a játékot, zárjuk is le szintén egy videóval, amit még a héten forgattunk a WPOWER Mammut bevásárlóközpontban lévő üzletében. Érdemes végignézni a képsorokat, hiszen egyfelől kiderül, milyen akcióval és nyitási kedvezménnyel vár titeket a WPOWER márkabolt, másfelől ide kapcsolódik záró kérdésünk is.
Soroljon fel legalább háromféle termékcsoportot, melyek a fenti videóban láthatók!


Segítség: egy videó kapcsán nem könnyű segítséget adni, de talán annyit elmondhatunk, hogy a a WPOWER oldalán ITT, ITT, ITT és ITT találtok némi útmutatást. (Persze sokkal kényelmesebb megnézni a videót, mint a weboldalon bogarászni...)A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenhatodik kérdésA nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva