Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenötödik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-09 18:46:19 | Rovat: Játék


..már tényleg a célegyenesbe értünk, mindössze két jó választ kell küldenetek és jövő hét közepén már sorsoljuk is a nyereményeket. Játékunk végén a WPOWER akkumulátor márka mutatkozik be. Az akkuk már egy elegáns új üzletben is kaphatók, óriási akcióban, kérdésünk is a bolttal kapcsolatos..Karácsonyi nyereményjáték - péntek, tizenötödik kérdés:


Még kettő. Bizony, eljutottunk a játék célegyenesébe, mindössze két jó megoldás választ el mindenkit a megérdemelt nyereménytől. Akik eddig nem küldtek megfejtéseket, még nem maradtak le semmiről, hiszen egészen december 12-ig várjuk a leveleiteket. Az összes eddigi feladványt és valamennyi nyereményt megtaláljátok a felvezető cikkben, illetve körülnézhettek facebook oldalunkon, ahol egyre másra bukkannak fel a Kingston játékra beküldött pendrive koncepciók.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenötödik kérdés


Végül, de persze semmiképp sem utolsó sorban, nézzük ki is az a Makrotex és mi az a WPOWER. A Maktorex egy hazai vállalkozás, akik akkumulátorok gyártására specializálódtak. Saját márkájuk, a WPOWER egyszer már bemutatkozott nálunk, azonban azóta nagyot nőtt a brand. Már nem csak néhány akkuról, hanem komplett megoldás szériáról van szó, notebook akkukkal, töltőkkel, adapterekkel. A WPOWER szaküzletekben szinte minden létező mobil termékhez tudnak energiaforrást mutatni, a eredetihez képest sokkal kedvezőbb áron. Ide kapcsolódik mai feladványunk is, hiszen a WPOWER új üzlettel gazdagodott, Budán. Itt óriási nyitási akció várja az érdeklődőket, 20-30-40-50%-os árkedvezménnyel! Kérdésünk:


Melyik WPOWER szaküzletben lehet egész decemberben 20-50% kedvezménnyel vásárolni?


Segítség: a helyes válasz több helyen is fellelhető. Az egyik segítséget holnap adjuk, hiszen személyesen is elmentünk megnézni az új üzletet, de aki nem szeretne holnapig várni a megfejtéssel, az látogassa meg a WPOWER oldalát, vagy nézzen be a Makrotex site-jára, esetleg, pillantson rá erre a képre.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenötödik kérdésA nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyeremény, játék, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva