Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizennegyedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-07 18:18:34 | Rovat: Játék


..közeledve a nyereményjáték finiséhez, nem nehezítjük meg túlságosan a dolgotokat, ismét egyszerű lesz a feladvány, ami a Foramax által felajánlott Roccat Pyra Wired egérhez kötődik. Ezen kívül mutatunk párat, a Kingston féle „Pendrive a Te stílusodban” pályázatra érkezett alkotások közül..Karácsonyi nyereményjáték - szerda, tizennegyedik kérdés:


A maival együtt három kérdés maradt hátra, tehát minden szempontból finiséhez érkezett a nyereményjáték. Aki esetleg még nem küldött el minden megoldást, az még pótolhat, december 12-ig van néhány nap, lehet nevezni. Változatlanul tart a Kingston DT R400 16GB pendrive-ért folytatott verseny, „Pendrive a Te stílusodban" címmel.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - 14. kérdés

néhány, a Kingston pályázatra érkezett alkotásokból


Az eddig elkészült munkákat megtekinthetitek facebook oldalunkon, újakat pedig küldhettek e-mailben, de fel is tölthetitek őket ide. Ahogy látható, ötletekért nem kell senkinek a szomszédba mennie, van levehető micimackófejes, rúzs formájú, floppy meghajtós és szbadhelyvisszajelzős megoldás is.Térjünk rá a mai kérdésre, am ismét a Foramax Computershez kapcsolódik. Az általuk felajánlott Roccat Pyra Wired egér számos kényelmi szolgáltatás nyújt, mérete és tudása alapján pedig otthoni és mobil használatra is tökéletesen megfelel. Ma arra vagyunk kíváncsiak, hogy:


Milyen optikai érzékelő kapott helyet a Roccat Pyra Wired egérben? (A dpi értékre vagyunk kíváncsiak!)


Segítség: a helyes válaszhoz vezető út a Foramax weboldalán, valamint a gyártó hivatalos site-ján is megtalálható. Aki inkább nálunk szeretne segítséget lelni, az nézzen be a nyereményjátékkal kapcsolatos központi cikkbe, a nyeremények leírásánál ott szerepel a helyes megoldás.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - 14. kérdésA nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva