Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenharmadik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-05 21:01:09 | Rovat: Játék


..az MSI szokatlan feladványai után visszatérünk a hagyományos kérdésekhez, ma és holnapután a Foramax-hoz kötődő feladványokkal. A remek webshoppal és csinos bolttal rendelkező zalaegerszegi cég a felajánlott Thrustmaster Ferrari GT kormány egyik jellemzőjére kíváncsi..Karácsonyi nyereményjáték - hétfő, tizenharmadik kérdés:


Már csak négy kérdés és nagyjából egy hét választ el minket a nyereményjáték végétől, tehát lassan nyakunkon a sorsolás és a felajánlott termékek kiosztása. Addig viszont még két támogató, legalább két vásárlási tipp és egy kis munka vár rátok. Mától a Foramax lesz a vendég, akikkel már évek óta dolgozunk együtt. A zalaegerszegi bolt kifogástalan áruválasztékkal és igazán kellemes árakkal vár mindenkit. Webshopjuknak köszönhetően ráadásul nem csak helyben, hanem ország egész részén versenyképesek. Karácsonyi nyereményjátékunkba két gamer kiegészítőt ajánlottak fel, ezek egyikéhez kapcsolódik a tizenharmadik kérdés.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - 13. kérdés


Hány gomb található a játékban megnyerhető Thrustmaster Ferrari GT kormányon?


Segítség: a Foramax webáruházában is elérhető Thrustmaster Ferrari GT kormány specifikációit megtaláljátok ITT, illetve a gyártó oldalán ITT.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)Karácsonyi nyereményjáték 2011 - ha valaki lemaradt a beharangozó videóról..


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva