Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-05 19:05:49 | Rovat: Hardver


..a nyáron megjelent, mindössze 12-15.000 Ft értékű Commander MS-I ház hamar népszerű lett a játékosok és úgy általában a Thermaltake rajongók körében. Ez nem csoda, hiszen a Commander MS-I szerelhetőségben, hűtésben és kinézetben is megéri az árát, mostantól pedig már fehér színben is elérhető..Téliesített házikó, minimális felárral, és a megszokott képességekkel:


A téli időszak remek alkalmat teremt az egyes hardver gyártóknak, hogy eddig csak feketében kiadott termékeiket fehérben is elsüssék. Persze ezzel nincs is semmi baj, sőt, a vevőnek az a jó, ha van miből válogatni. A „téliesítés” legújabb áldozata a Thermaltake Commander MS-I, amit eddig csak fekete színben vásárolhattunk meg. Nos, ha a beszerzéstől pont a szín tartott vissza minket, akkor már nincs kifogás, ugyanis a Snow Edition változat fehérbe öltözött.


Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház


A Thermaltake Commander MS-I Snow Edition majdnem tökéletesen ugyanolyan, mint az előd, vagyis mérete 426 x 202 x 484 mm, súlya 4.5 kiló, anyaga pedig jellemzően SECC acél. Formailag sem változott semmi, maradt a plexi oldallap, a szögletes vonalvezetés, viszont ezeket az éleket jobban kiemeli a kontrasztos (fekete-fehér) burkolat. Összességében a Snow Edition klasszisokkal mutatósabb, egészen olyan érzése van az embernek, hogy nem egy másik verziót, hanem egy teljesen új terméket kap.


Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition - részletek


Bővítő helyekből 3db 525”-os és 5db 3,5”-os és 1db 2,5”-os áll rendelkezésre, ötletes adalék, hogy az esetleges SSD úgy kapott helyet, hogy szinte észre sem lehet venni (a ház aljába lehet lecsavarozni). A HDD és ODD tárak továbbra is szerszámmentesen rögzíthetők. Alaplapból ATX és Micro-ATX szabvánnyal dolgozhatunk. Nagyon korrekt, hogy a Thermaltake elárulja mi a maximális VGA és CPU Cooler méret, ami még befér. Videokártyából legfeljebb 320mm-es hosszban gondolkodhatunk, míg processzorunk hűtését 170 mm magas egységre bízhatjuk. A tápegység alul lakik, koszolódását porszűrő akadályozza.


Thermaltake Commander MS-I Snow Edition számítógépház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition - specifikációk


Ventilátorból gyárilag csak egy 120mm-es kék LED-ekkel világító hátlapi modellt kapunk, 1000RPM fordulatszámmal (16 dBA). Opcionálisan elől, fölül és alul helyezhető el egy-egy 120mm-es légkavaró. Kivezetések az előlap közepén sorakoznak, balról jobbra haladva USB 2.0, Jack In, Jack Out, USB 3.0 sorrendben. Ha a Thermaltake érdemben nem változtat az árazáson, akkor 14.000-15.000 Ft környékén vihetjük haza a Commander MS-I Snow Edition házat.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Thermaltake V4 Black Edition ház >> 14.770 Ft

Computermode: AeroCool Sixth Element torony >> 29.000 Ft

Foramax: Coolermaster HAF 912 Plus(RC-912P) >> 26.660 Ft

Bluechip: Thermaltake Commander MS-I ház >> 13.880 Ft

Computermode: AeroCool QS-202, fekete >> 18.405 Ft

Foramax: Sharkoon Scorpio 2000 PC ház >> 25.020 Ft

Címkék:  Thermaltake, Commander, Snow, fehér, White, ház, torony


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva