Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenkettedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-03 21:25:43 | Rovat: Játék


..az MSI-nél nem kedvelik a hagyományos kérdéseket, legalábbis nyereményjátékunk kapcsán biztosan nem. A rendhagyó, képes hibakereső feladat után, ma a gyártó Facebook oldalán, illetve egy videóban kell kotorászni, egészen pontosan az MSI X79 sorozatú alaplapok részletezés című videóról lesz szó..Karácsonyi nyereményjáték - szombat, tizenkettedik kérdés:


A tizenkettedik forduló kapcsán lezárjuk az MSI-Facebook szavazást, ahol arról dönthettetek, videokártyát, vagy alaplapot szeretnétek nyerni. A voksok döntő többsége alapján, 106 ember kért Radeon videokártyát és mindössze 18 GeForce gyorsítót. Alaplapok közül az LGA1155 és AMD AM3 vívott harcot a második helyért, végül a 1155 két szavazat különbséggel (21-23) lett az ezüstérmes. Döntésetek alapján tehát MSI Radeon videokártyát sorsolunk (december 13-án), méghozzá egy R6570 1GB DDR3 képében.


Vásárlási tippek karácsonyra - MSI (a kép nagyítható)

eldőlt a szavazás, Radeon HD 6570 1GB videokártyát sorsolunk


Az MSI már az előző fordulóban is különleges feladat elé állított titeket és ezt a sort a mai kérdés kapcsán sem törik meg. Két dolgot kérnek, az első, hogy nézzétek meg az alábbi videót, majd válaszoljatok a kérdésre!


MSI X79 Sorozatú alaplapok részletezve - 2perc 3mp-től érdemes nagyon figyelni!


Az MSI X79 sorozaton kívül melyik másik MSI alaplap sorozatot említi a videó?


Van extra feladat is, viszont ez piszok könnyű: tessék likeolni az MSI Europe Facebook oldalát!


LIKE


Segítség: a Facebook Like kapcsán nem tudunk segíteni, maximum annyit, hogy ha valakinek nincs Facebookja, az levelébe írja bele: „Nincs Facebookom”. A videóban is elhangzó alaplap sorozat, amire az MSI kíváncsi, részletesebben is megtekinthető korábbi bemutatónkban, hírünkben, és összefoglalónkban.A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva