Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tizenegyedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-12-01 18:51:27 | Rovat: Játék


..új vizekre evezünk és a Kingston után az MSI kapcsán teszünk fel kérdéseket, illetve az MSI-től ajánlunk ajándéknak való hardvert. A nyereményjáték 11. kérdése kicsit más lesz, mint amit megszokhattatok, ugyanis nem szöveges, hanem képes feladvány várja a nyereményekre pályázókat..Karácsonyi nyereményjáték - csütörtök, tizenegyedik kérdés:


Mától az MSI körül forognak a karácsonyi nyereményjáték kérdései. Mielőtt azonban rátérnénk a feladványra, nézzük, mit lehet nyerni az MSI-től. A gyártó hardvert ajánlott fel, körülbelül 20.000 Ft értékben. Azt, hogy videokártya (Radeon, GeForce), vagy alaplap (AM3, 1155, FM1) kerüljön kisorsolásra Ti dönthetitek el, egy Facebook szavazás keretien belül.


Nézzük a kérdést! A mai feladvány más lesz, mint az eddigiek, hiszen nem egy írott szövegre kell választ keresni a megadott linkek valamelyikén, hanem két kép között kell különbségeket keresni. Mind a két fotón az MSI X79-GD65 alaplapja látható, azonban a bal oldalon az eredeti, jobb oldalt pedig az általunk módosított változat. A feladat egyszerű:


Melyik három cellában található különbség a két kép között?


MSI X79-GD65 alaplap - eredeti(a kép nagyítható)

MSI X79-GD65 alaplap - némi módosítással (a kép nagyítható)


Segítség: az első eltérés, az MSI legújabb, Military Class III technológiájához kapcsolódik. A második differencia is a Military Class III-hoz kötődik, azon belül is az alumínium magos tartós kondenzátorokhoz. A harmadik változtatást pedig a hangrendszer környékén keressétek! Praktikus, ha mind a két képet megnyitjátok nagyban, és oda-vissza váltogatva közöttük próbáljátok felfedezni az eltéréseket. (Az egyik módosítás két cellát is érint, természetesen mindkét cellát elfogadjuk helyes megfejtésnek.)


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)Karácsonyi nyereményjáték 2011 - kilencedik kérdés


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva