Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tízedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-29 20:32:37 | Rovat: Játék


..maradva a Kingstonnál, de elkanyarodva a pendriveok világától ma a gyártó memóriái, azon belül is a HyperX széria kerül középpontba. Még október végén született egy világrekord Kingston HyperX T1 RAM-mal, kérdésünk is ehhez kapcsolódik, konkrétan az órajelek érdekelnek minket..Karácsonyi nyereményjáték - kedd, tízedik kérdés:


Felcseréltük a nagyjából megszokott sorrendet, így ma nem vásárlási tipp, hanem újabb nyereményjáték kérdés következik. Holnap persze lesz ajánló is, Kingston memóriákkal, pendriveokkal, kártyaolvasóval és vezeték nélküli háttértárral. Ma viszont foglalkozzunk kicsit a Kingston HyperX memória csomagjaival, melyek az alacsony fogyasztású (LoVo) kategóriától, az olcsóbb szegmensen át (Blu), a gyors (Genesis) és ultragyors (T1) változatokig mindenféle kivitelben kaphatók. Ezek közül a RAM-ok közül október végén kerül a figyelem középpontjába a HyperX T1, hiszen új világrekord született. Roger (splmann) Tanner és Marc (Besi) Voser CL6 és CL8 időzítés mellett is csúcsot döntött, ehhez kapcsolódik a kérdésünk is:


Milyen világrekordok születtek októberben a Kingston HyperX T1-es modullal CL6 és CL8 időzítés mellett?


Segítség: a Kingston HyperX T1 (KHX2544C9D3T1FK2) memóriával kétféle világrekordot állítottak fel. Erről az eseményről természetesen mi is beszámoltunk, így az ide kapcsolódó tuning hírben és a Kingston oldalán is találtok segítséget. Tehát két megoldást várunk, két órajelet MHz-ben kifejezve. (Kevésbé hozzáértőknek: a jelzett cikk első három képe alatt látható a jó megoldás.)Karácsonyi nyereményjáték 2011 - tízedik kérdés


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


Ne feledjétek, egészen december 12-ig tart az extra nyereményért indított „Pendrive a Te stílusodban” pályázatunk. A felajánlott DataTraveler R400 16GB pendriveot annak adjuk, aki a legkreatívabban közelíti meg a feladatot. A kép, rajz, fotó, gyurmafigura, stb. ábrázolhat bármit, a lényeg, hogy saját alkotás legyen, és azt mutassa be, Ti hogyan képzelitek el a pendrive-ot mint tárolót. A képeket felölthetitek Facebook oldalunkra, vagy elküldhetitek mailben is, a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - kilencedik kérdés


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva