Karácsonyi nyereményjáték 2011 - kilencedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-28 16:36:53 | Rovat: Játék


..reggel egy új hét kezdődött, ha pedig új hét, akkor új témakörre váltunk a nyereményjáték kilencedik fordulójában. A HyperX memóriák és flash alapú tárolók (Pendrive, SSD) népszerű gyártója, a Kingston első feladványa a megnyerhető DataTraveler DT 109 USB kulcshoz kapcsolódik..Karácsonyi nyereményjáték - hétfő, kilencedik kérdés:


Remélem hétvégén mindenki alaposan kipihente magát, mert a nyereményjáték második félidejében kicsit bekeményítünk. A mai kérdés sem lesz piskóta a holnaputáni pedig egyenesen nehéznek ígérkezik. Vendégünk a memóriakártyák, pendriveok, SSD meghajtók és memória modulok méltán népszerű gyártója, a Kingston. Játékunk kapcsán ismét bőkezűek voltak (akár csak ősszel), hét darab DataTraveler DT109 16GB Black pendriveot és egy Kingston HyperX memória csomagot ajánlottak fel.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - kilencedik kérdés


Extra nyereményként egy DataTraveler R400 is elvihető, méghozzá 16GB-os kivitelben. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy saját készítésű képet küldeni nekünk „Pendrive a Te stílusodban” jeligével. A kép, rajz, fotó, gyurmafigura, stb ábrázolhat bármit, a lényeg, hogy saját alkotás legyen és azt mutassa be, Ti hogyan képzelitek el a pendrive-ot mint tárolót. A képeket felölthetitek Facebook oldalunkra, vagy elküldhetitek mailben is, a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre.


Ennyit a nyereményekről, nézzük a kilencedik kérdést:Mekkora kapacitásokkal, és hány féle színben kapható a Kingston DT 109 pendrive széria?


Segítség: a többféle színben és kétféle kapacitásban megvásárolható Kingston DataTraveler DT109 mini pendriveról részletes leírást találtok korábbi ismertetőnkben, illetve a gyártó hivatalos oldalán. Ezeken a linkeken megnézhető a teljes színpaletta, kiderül az ár, és a GB-ban számított méret is.Karácsonyi nyereményjáték 2011 - kilencedik kérdés


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva