Karácsonyi nyereményjáték 2011 - nyolcadik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-27 21:16:43 | Rovat: Játék


..a nyereményjáték első félideje lassan véget ér. Röviden beszámolunk az eddig szerzett tapasztalatokról, a játékosok számáról, és természetesen feltesszük a nyolcadik kérdést is. Maradva a Thermalte háza táján a gyártó Level 10 GT Snow Edition számítógépházáról érdeklődünk..Karácsonyi nyereményjáték - vasárnap , nyolcadik kérdés:


A mai kérdéssel túlvagyunk a nyereményjáték felén, azonban az eddig hét feladvány kapcsán számos észrevétel fogalmazódott meg bennünk. Az első és legfontosabb, hogy a sokszor könnyűnek tűnő feladványok és számos segítség ellenére is meglepően sok a rossz megfejtés. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy nézze át eddigi válaszait és ha úgy érzi, valahol nem jól válaszolt, küldje el újra a megoldást. Sajnos arra nincs mód, hogy egyenként mindenkit értesítsünk, ugyanis már több mint 240 résztvevője van a nyereményjátéknak!


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - nyolcadik kérdés


Többen kérdezték, hogy lehet-e később, egyben válaszolni? Igen lehet, a lényeg, hogy legkésőbb december 12-én érkezzenek meg hozzánk a megfejtések. Tehát akár december 11-én is elküldhetitek egyben, mind a 16 megoldást. Fontos! A sorsoláson csak azok vesznek rész, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak.


Kanyarodjunk vissza a Thermaltake-hez, és nézzük a soron következő, nyolcadik nyereményjáték kérdést. A gyártó augusztusban megjelent Level 10 GT Snow Edition számítógépházával kapcsolatban vagyunk kíváncsiak két dologra:Mekkora súlyú a Thermaltake Level 10 GT Snow Edition számítógépház?


Milyen színekben világítanak Thermaltake Level 10 GT Snow Edition rendszerhűtő ventilátorai?


Segítség: A Level 10 GT Snow Edition minősége, szerelhetősége, hűtése és tágas beltere kapcsán is kiemelkedik a házak mezőnyéből, nem is beszélve remek vonalairól. PC alkatrészeknél megszokott, hogy ami jó az gyakran nehéz is, márpedig a Level 10 GT igencsak súlyos darab. Hogy mennyire? Erre korábbi hírünkben és a gyártó oldalán találtok választ. Szintén az augusztusi hír, valamint a Thermaltake oldala segít a világítással összefüggésben. A megoldáskor figyeljetek arra, hogy a ventilátorok nem csak statikus színeket produkálnak, hanem kombinációkra is képesek!Thermaltake Level 10 GT LCS és Snow Edition házak (a kép nagyítható)

Thermaltake Level 10 GT LCS és Snow Edition házak (a kép nagyítható)

Thermaltake Level 10 GT LCS és Snow Edition házak (a kép nagyítható)


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva