Karácsonyi nyereményjáték 2011 - hetedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-25 16:32:14 | Rovat: Játék


..a nyereményjáték hetedik fordulójában áttérünk a Thermaltake-re. A számítógépházakat, hűtőket, tápegységeket és számos gamer perifériát tártó vállalat egy Frio Advanced coolert ajánlott fel nyereménynek, így játékunk soron következő, hetedik kérdése ehhez a processzorhűtőhöz kapcsolódik..Karácsonyi nyereményjáték - péntek, hetedik kérdés:


Tegnap kicsit elcsúsztunk a hírekkel, így a nyereményjáték hetedik kérdése mára tolódott. A mai és a holnapi kérdések a Thermaltake-hez kötődnek majd. Mint az sokan tudjátok, a Thermaltake elsősorban számítógépházakat, tápegységeket, különböző cooler megoldásokat és számos gamer perifériát gyárt. Ezek közül nyereményként egy Frio Advanced processzorhűtőt ajánlottak fel, amit LGA1155-től egészen LGA2011-ig szinte bármire fel lehet szerelni. Kérdésünk is ehhez a termékhez kapcsolódik:


Hány tagból áll a Thermaltake Frio sorozata és hogy hívják ezeket a hűtőket?


Segítség: A Frio már elég régóta szerepel a Thermaltake kínálatában, először 2010 áprilisában írtunk az alap változatról. Kérőbb érkezett a második kiadás, majd nem sokkal ezután a nyereménynek felajánlott modell. A termékek nevét megtaláljátok híreink között, illetve az alap Frio-ról videós tesztet is nézhettek két részben - I. rész, II. rész.Thermaltake Frio Advanced CPU hűtő - a család harmadik tagja (a kép nagyítható)

Thermaltake Frio Advanced CPU hűtő - a család harmadik tagja (a kép nagyítható)

Thermaltake Frio Advanced CPU hűtő - a család harmadik tagja (a kép nagyítható)


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva