Vásárlási tippek karácsonyra az Aqua Electromax üzletéből


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-24 17:18:01 | Rovat: Hardver


..nincs ötleted karácsonyra? Nem tudod, mit vegyél ismerőseidnek, szeretteidnek? Mi segítünk. Videós sorozatunk második részében az Aqua Electromax Pólus Centerben lévő üzletébe látogattunk el és megkérdeztük, szerintük mit tegyünk a karácsonyfa alá ajándék gyanánt..Akciós termékek egész serege várja az ajándékozni vágyó közönséget:


Az Aqua Electromax állandó akciókkal, több esetben 0%-os THM-mel és meglepően széles raktárkészlettel vár mindenkit. Ez a mondat akár reklámként is megállná a helyet, viszont a reklámokkal ellentétben a fenti állítások mindegyike igaz. Akciók állandóan vannak, például a videóban látható Acer Aspire One Happy2 netbook is ilyen, de találunk notebookot, komplett konfigurációt, nyomtatót és pendriveot is csökkentett áron. Mint arról a nyereményjáték kérdése kapcsán már szó esett, az Aqua már nem csak számítástechnikával foglalkozik, tehát TV készülékek és számos multimédia kiegészítő is elvihető tőlük.


Karácsonyi vásárlási tippek 2011 - Aqua Electromax szaküzlet (Pólus Center)


A Pólus Centerben lévő üzlet látogatásakor több meglepetés is ért, ezek közül az egyik a raktárkészlet volt. Minden van. Tényleg minden, a polcok tömve áruval, ráadásul jó áron. Nem kell rendelni, napokat várni, utánvétet fizetni; az ember bemegy, megmondja mit akar és már lehet is csomagolni a karácsonyi ajándéknak valót. Ez olyannyira így van, hogy ami nincs a polcon abból is tudtak prezentálni. Kérdésemre, hogy komplett konfigurációból van-e elvihető modell, az eladó bement a raktárba és hozott egyet.


Videónkban az Aqua Electromax munkatársai négy termékre hívták fel külön figyelmünket. Ebből kettő TV volt, a Samsung UE55D8000 és a szintén Samsung UE40D7000. Mindkettő LED-es, 3D-s, SMART televízió, Full HD felbontással és beépített WiFi adapterrel. A nagyobbik 55”-os változat ára 594.990 Ft, 40”-os kistestvére pedig 298.000 Ft-ért lehet a miénk (természetesen mindkettő azonnal elérhető). Aki esetleg szolidabb ajándékban gondolkodik, annak az említet AQUA GAMER TREND számítógépet javasolták, ASUS M5A78L alaplappal, AMD X4-645 procival, 2GB RAM és 500GB HDD kíséretében, Radeon HD6670 videokártyával megspékelve.


Vásárlási tippek karácsonyra az Aqua Electromax üzletéből (a kép nagyítható)


Ha esetleg netbookkal, vagy notbookkal szeretnénk meglepni valakit, akkor is jó helyen járunk. Az Acer Aspire One Happy2 netbook Intel N570 CPU + 1GB RAM + 250GB HDD összeállításban 78.000 pénzbe kerül. Még ennél is olcsóbb az ASUS 1011PX, majdnem azonos hardver összeállítással (320GB HDD); az ár 74.990 Ft.


Nyereményjátékunk és vásárlási tippek kapcsán most búcsúzunk az Aqua-tól, hiszen ma este már a Thermaltake-hez kötődő kérdést teszünk fel nektek. Addig is kellemes délutánt, sziasztok!
Címkék:  karácsony, tipp, javaslat, ötlet, vásárlás, Aqua, bolt


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva