Karácsonyi nyereményjáték 2011 - hatodik kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-23 20:25:01 | Rovat: Játék


..az előző kérdés úgy tűnik túl könnyűre sikerült, ezért ma egy kicsit nehezebb dolgotok lesz, hiszen nem is egy hanem két feladvány vár titeket. A hatodik forduló témája még mindig az AQUA Electromax, azon belül pedig egy színes Acer netbook széria, valamint egy 40”-os Full HD Samsung LCD TV..Karácsonyi nyereményjáték - szerda, hatodik kérdés:


Jó estét játékosok! Mielőtt a hatodik forduló kérdéspárját mutatnám, emlékezetetek mindenkit, hogy elindult a Kingston „Pendrive a Te stílusodban” pályázatunk, és az MSI „mit szeretnék karácsonyra” szavazás is. Aki esetleg nem látta tegnapi cikkünket, annak mindenképpen érdemes visszalapoznia, ugyanis az extra nyerési esély mellett abba is beleszólhattok, hogy alaplapot, vagy videokártyát sorsoljunk majd.


Karácsonyi nyereményjáték - friss információk


Térjünk rá a mai feladványra. Az AQUA Electromax-ban számos netbook és TV kapható (millió más cucc mellett), ezekhez kapcsolódik mai kérdésünk. Az egyik termék, amivel kapcsolatban kíváncsiak vagyunk valamire, az a Samsung 40”-os Full HD LCD készüléke, mely az AQUA üzleteiben raktárról elérhető. A kérdés második fele a most akciós Acer Aspire One Happy2 netbook családhoz kötődik:Mennyibe kerül az Aqua Electromax üzleteiben a Samsung UE40D7000LS TV?

Milyen színekben kapható az Aqua-nál az Acer Aspire One Happy2 netbook?


Segítség: a Samsung TV árát megtaláljátok az AQUA oldalán, míg a netbook széria színösszeállítása megtekinthető egy korábbi cikkünkben, valamint az AQUA listájában.AQUA termékek


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Többek közt itt lehet végignézni a teljes nyeremény listát.
Címkék:  karácsony, nyeremény, játék, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva