Karácsonyi nyereményjáték 2011 - ötödik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-21 20:33:56 | Rovat: Játék


..nyereményjátékunk ötödik fordulójához érkeztünk, azonban az új kérdést már egy új támogató teszi fel nektek, méghozzá az AQUA Electromax. A híradástechnikától a szórakoztató elektronikán át a PC alkatrészekig mindenfélét árusító AQUA boltjaival kapcsolatban kíváncsi valamire..Karácsonyi nyereményjáték - hétfő, ötödik kérdés:


A mált hét második felében a Bluechippel kapcsolatos kérdések kerültek terítékre, most pedig új vizekre evezünk. A soron következő három napot az AQUA Electromax-szal töltjük, ennek kapcsán délelőtt már játunk is náluk. Látogatásunk kapcsán megnéztük mit is lehet vásárolni az AQUA -ban karácsonyi ajándék gyanánt, illetve egyeztettük a nyereményjáték kérdéseit. Meg kell mondjam, az AQUA csapata sokkal inkább lágy szívű, mint korábbi kérdésfeltevők, így a mostani és a holnaputáni feladvány is nagyon egyszerű lesz:


Hány boltja van az Aqua Electromax-nak és hol találhatók ezek?


Segítség: a korábban csak számítástechnikai alkatrészekkel foglalkozó Aqua nemrég új nevet fett fel, (AQUA Electromax), ezzel együtt pedig jelentőseb bővítette kínálatát is. Az új termékek mellett (híradástechnika, szórakoztató elektronika) új boltok is nyíltak, ezek listáját ITT találjátok.AQUA Pólus


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak.
Címkék:  Karácsonyi nyereményjáték 2011 - ötödik kérdés


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva