Karácsonyi nyereményjáték 2011 - negyedik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-19 20:56:07 | Rovat: Játék


..késő délután egy vásárlási tippeket tartalmazó cikkel jelentkeztünk, amit érdemes lehet (újra) átnézni, hiszen az ötletek és termékek mellett a karácsonyi nyereményjáték negyedik kérdéséhez is ott találtok segítséget. A mai feladvány a Silicon Power limitált szériás termékeihez kapcsolódik..Karácsonyi nyereményjáték - szombat, negyedik kérdés:


A hétvégét rendszerint háttérmunkával töltjük (videót vágunk, cikkeket készítünk elő), most viszont a nyereményjáték kapcsán nincs megállás. Az első hét tapasztalatai alapján úgy fest, hogy hétfőn, szerdán, csütörtökön és szombaton fogunk új feladványokat adni, kedden és pénteken pedig egy-egy vásárlási tippeket, tanácsokat tartalmazó videót kínálunk majd nektek. Ilyen vásárlási ötleteket tartalmaz délutáni Bluechip-es videónk is, amit érdemes átfutni, mert a játékhoz kapcsolódó segítség lapul benne. Nézzük is a negyedik kérdést!


Hány új, limitált szériás típussal jött ki a Silicon Power idén karácsonyra?


Segítség: a Silicon Power minden karácsonyra kiad néhány limitált pendrive egységet, idén viszont nem csak flash tároló, hanem külső merevlemez is felkerül a kínálatba. Ezeket a limitált szériás termékeket megtaláljátok a Bluechip weboldalán, illetve a „Vásárlási tippek karácsonyra a Bluechip szaküzletéből” cikkünkben, rögtön a videó alatt.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - negyedik kérdés


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak.


Legközelebb a nyereményjáték kapcsán hétfőn jelentkezünk az ötödik kérdéssel. Jövő héten hétfőn, kedden és szerdán már az AQUA Electromax lesz a játék és egy videónk „házigazdája”, addig is jó hétvégét, kellemes pihenést!
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva