Karácsonyi nyereményjáték 2011 - harmadik kérdés


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-17 18:58:33 | Rovat: Játék


..új vizekre evezünk nyereményjátékunk kapcsán, három napig a Bluechip és az általuk forgalmazott termékek kerülnek középpontba. A játékosok között Silicon Power, Krusell és Arctic termékeket fogunk sorsolni, így talán nem meglepő, hogy a Bluechip is ezekkel kapcsolatban teszt fel kérdéseket..Karácsonyi nyereményjáték - csütörtök, harmadik kérdés:


Még szinte fel sem dolgoztuk a nyereményjátékra tegnap érkezett megfejtéseket, de haladni kell tovább, íme a harmadik forduló. Három napig a Bluechip szaküzlete lesz főszereplő, sőt holnapi videónk is a boltban készül. A „mit vegyek karácsonyra” vásárlási tanácsadóban pendrive termékek, külső HDD, fotós táska és tablet is felbukkan majd, de szót ejtünk a nyereményekről, valamint a Bluechip fotós napjáról és saját karácsonyi akciójáról is.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - harmadik kérdés


Most viszont maradjunk a saját nyereményjátékunknál, nézzük, mire kíváncsiak a Bluechip szaküzletének munkatársai. A feladat megint nehéz, hiszen rögtön két dolgot is kérdeznek, de aki részesülni szeretne a már 350.000 Ft-os nyereményesőből, annak ez meg sem kottyan:


Hogy hívják az Arctic L2 Pro VGA hűtő utódját, ami szélesebb kompatibilitással és növelt RAM hűtéssel bír?


Hány USB 2.0 port van az Arctic legújabb termékén, az MC001 szórakoztató központon?


Segítünk. Az első kérdésre egy termék nevét várjuk. Ezt a terméket megtaláljátok a Bluechip weboldalán, illetve találkozhattok vele videós bemutatónkban. A második feladvány kapcsán egy számot szeretnénk kapni, ehhez segítséget találtok a Bluechip-nél, valamint korábbi hírünkben.

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)


Karácsonyi nyereményjáték 2011


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Így például böngészhettek a nyeremények között, ahonnan már csak az MSI, a Kingston és a Macrotex nyereményei hiányoznak, de azokat is betesszük 1-2 napon belül.

Legközelebb a nyereményjáték kapcsán holnap jelentkezünk a „mit vegyek karácsonyra” ajánlóval, illetve pénteken jön a negyedik kérdés, szintén Bluechip kötődéssel.
Címkék:  Karácsonyi nyereményjáték 2011 - harmadik kérdés


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva