Karácsonyi nyereményjáték 2011 - második kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-16 19:44:21 | Rovat: Játék


..akik a játék első kérdését sikerrel megválaszolták, azoknak a második forduló már szinte gyerekjáték lesz. Persze még messze a nyereményjáték vége, így biztosan lesznek nehezebb fordulók is. A Computermode ezúttal a Be quiet! Dark Rock Advanced processzorhűtő néhány technikai adatára kíváncsi..Karácsonyi nyereményjáték - szerda, második kérdés:


Sziasztok! Második fordulójához érkezett a nyereményjáték. Gyors helyzetjelentésként közölhetem, még csak 140 körül van a játékosok száma, tehát a nyerési esély továbbra is nagy. Persze a játék végén csak az nyerhet, aki mind a tizenhat forduló összes feladványára helyesen válaszol! Többen kérdeztétek, hogy a határon túlra is el tudjuk-e juttatni a nyereményeket. Sajnos nem, tehát aki Romániából, Szlovákiából, vagy Szerbiából játszik, az csak magyarországi címen veheti át a jutalmat (belföldre partnereink bárhová elpostázzák a díjat, tehát lehet találni megoldást.)


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - második kérdés


Megannyi X79 alaplap és hozzá tarozó memóriacsomag hír után talán felüdülés a nyereményjáték kérdése, nézzük is mit eszeltek ki a Computermode-os fiúk:


A Dark Rock Advanced CPU hűtőn a ventilátor milyen típusú (tehát modellszámot kérdezünk!) és mekkora a maximális fordulatszáma?


Mint mindig, most is adunk segítséget. A ventilátor típusát megtaláljátok a Computermode oldalán, magánál a Dark Rock Advanced CPU hűtő adatlapjánál, a ventilátor fordulatszáma pedig kikereshető például innen és innen is.A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Akárcsak a Kingston nyereményjátéknál, most is kérünk mindenkit, hogy csak EGY e-mail címről játsszon, mert csak egyszer kerülhet be a kalapba (akit mostantól rajtakapunk, hogy több címmel próbálkozik, azt kizárjuk!!!)A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. A már felkerült Aqua Electromax és Computermode nyereményei mellé, ma például a Bluechip felajánlásait is betesszük.


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - második kérdés


Legközelebb holnap jelentkezünk, a harmadik kérdéssel, ami már a Bluechip nyereményeihez kapcsolódik majd.
Címkék:  karácsony, nyereményjáték, 2011, kérdés, feladat, feladvány


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva