Karácsonyi nyereményjáték 2011 - első kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-15 14:35:41 | Rovat: Játék


..elérkezett az idő, hogy feltegyük a nyereményjáték első kérdését. A sorozatot egy webáruház nyitja, méghozzá a Computermode személyében. A srácok nem bántak szűkmarkúan a nyereményekkel, viszont a kérdések nehézségével sem fukarkodtak. Ma az Ozone fejhallgatókkal kapcsolatban kíváncsiskodnak..Karácsonyi nyereményjáték - hétfő, első kérdés:


Itt az idő, kezdődik a nyereményjáték, ráadásul előre megmondom, az első kérdés kifejezetten nehéz lesz. A Computermode rengeteg ajándékot kínált fel, viszont ennek keményen meg is kérik „az árát”. Persze nem pénzről, hanem egy piszok ravasz, összetett kérdésről van szó, ami így hangzik:


Az Ozone hány különböző fejhallgató modellt gyárt? Ebből melyik modell kapható 2 változatban? Melyik modell 5.1-es?


A helyes megfejtéshez többféle segítséget is adunk, hiszen fejből erre a feladványra igen nehéz lenne válaszolni. Egyfelől ott van a Computermode weboldala, ahol a multimédia szekció fejhallgatók menüpontjában megtalálható az Ozone összes fejhallgatója. Melyik modell kapható kétféle változatban? Nos az, amelyikből fehér és fekete változati is létezik. Végül melyik 5.1-es? Az, amelyiket mi is teszteltük egy korábbi videós összeállításunkban. Tehát egy számot és két nevet szeretnénk látni, remélem ennyi segítséggel már menni fog a válaszadás!


Karácsonyi nyereményjáték - 300.000 Ft értékű nyereményért


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében!


A nyereményjáték összes kérdését megtaláljátok a felvezető cikkben, ahol további információk is helyet kapnak. Ma például a Computermode nyereményeit rendeztük sorba, lehet közöttük mazsolázni, készülni, ki-mit szeretne a fa alá tenni.


Karácsonyi nyereményjáték - 300.000 Ft értékű nyereményért


Legközelebb szerdán jelentkezünk, a második kérdéssel, ami az ígéretek szerint legalább ilyen nehéz lesz!
Címkék:  nyereményjáték, karácsony, ajándék, sorsolás, Ozone, Computermode


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva