Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről


Szerző: Kov | Dátum: 2011-09-28 12:32:18 | Rovat: Multimédia


...a Logitech Harmony multifunkciós távirányítói már jó ideje kaphatók, a most érkező Link viszont egészen új irányból közelít. A Harmony Link lényegében egy átjátszó állomás, ami képes az Android és iOS okostelefonról / tabletről érkező parancsokat továbbítani a TV / DVD / Blu-Ray / házimozi felé..WiFi bemenet, infravörös kimenet, egyszerű de nagyszerű szolgáltatásokkal:


Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

A Logitech Harmony távirányító családja már rég óta a piacon van, mely tagjai az egyszerűbb, leginkább elromlott távirányítók pótlására létrehozott darabtól a profi, minden otthoni eszköz irányítására alkalmas vezérlőig elég széles skálán mozognak. A frissen bejelentett Logitech Harmony Link egy picit szokatlan része lesz ennek a csapatnak, ugyanis működéséhez szükség van egy Android (okostelefon, tablet) vagy iOS (iPhone, iPod, iPad) operációs rendszert futtató készülékre is.Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Ezek összehangolása és kommunikációja WiFi hálózaton keresztül történik, vagyis a Link működéséhez egy otthoni vezeték nélküli hálózat megléte elengedhetetlen. Amennyiben ez adott, akkor csak felcsatlakoztatjuk a hálózatra, okos készülékünkre letöltjük a megfelelő alkalmazást (ez mindkét platformra ingyenes) és kezdődhet a konfigurálás. A Harmony Link több mint 5000 terméket ismer, és az adatbázis folyamatosan bővül, így jó eséllyel jelen és jövőbeli berendezéseinkkel is megérteti majd magát.Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Logitech Harmony Link - távirányítás okos eszközről (a kép nagyítható)

Ha mégis olyan „egzotikus” ketyere irányítására szeretnénk befogni, ami nem szerepel a listában, esetleg valamilyen speciális funkciót szeretnénk bevenni a körbe, ennek sincs hátránya, a Link ugyanis betanítható, ha van hozzá türelmünk, akkor bármilyen távirányító képességét magáévá teszi. Összesen 8 készülék egyidejű kontrollálására vethető be, ennek csupán az a feltétele, hogy az egyébként designos korong mindegyikükre rálásson. Egy kivétellel, a mellékelt „IR mini blaster” segítségével még a szekrényben raboskodó egységnek is gond nélkül kiadja a parancsot.Hihetetlen széleskörűen személyre szabható, például nem csak eszköz alapú, de tevékenység alapú távirányításra is alkalmas. Ez azt jelenti, hogy ha filmet szeretnék nézni (egyetlen gomb megnyomása), akkor az előre definiált szekvencia alapján mondjuk bekapcsolja a TV-t, a Blu-Ray lejátszót, a házimozi rendszert, kiválasztja a mozizáshoz kedvelt hangképet, a TV-n bemenetet választ és elindítja a lejátszást. Mindez egyetlen érintéssel. Hasonlóan arra is lehetőség van, hogy egyetlen paranccsal az összes eszközt kikapcsoljuk. Az érdekes szerkezet forgalmazása a következő hónaptól esedékes 99 dollárért.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech Harmony 300i vezérlő >> 9.410 Ft

Bluechip: Logitech Harmony Remote 600 >> 14.290 Ft

Bluechip: Logitech Harmony Remote 650 >> 24.800 Ft

Bluechip: Logitech Harmony ONE Control >> 46.690 Ft

Címkék:  Logitech, Harmony Link, távirányító, távvezérlő, WiFi, okostelefon, Android


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva