Dremel - Rögtönzött modding esemény Győrben


Szerző: Kov | Dátum: 2011-09-12 20:14:03 | Rovat: Tuning


..szombaton a Dremel jóvoltából újra összegyűlik a magyar modder tábor színe-java és élőben veszik kezelésbe a számítógépeket. A rögtönzött „Modding Klub” mellett a Creative City rendezvényen ott lesz a Dremel teljes termékpalettája. Hírünkben szó lesz még a hamarosan újrainduló Radikalmod-ról is..Pillanatnyilag minden jel arra utal, hogy van még reménye a hazai moddereknek:


A moddingos körökben mindig is nagy tisztelet övezte a Dremel termékeket, aki számítógép átalakításba kezd, annak érdemes beszerezni egy számára megfelelő változatot, garantáltan ez lesz az elsőszámú fegyvere. Szerencsére az elmúlt időszakban a Dremel (Robert Bosch Kft) meglátta a magyar modding közösségben a potenciált, és igyekezett támogatni a nem túl nagyszámú, ám annál lelkesebb és tehetségesebb csapatot.Dremel - Rögtönzött modding esemény Győrben

Bár a Radikalmod.hu működése egy ideje már szünetel, de az élet addig sem állt meg, most tudtuk meg, hogy a Dremel által ezen a héten, szombaton (2011. szeptember 17.) megrendezésre kerülő Creative City eseményen pár ismertebb modder kolléga (Soccer, Jones, ModdingBoy és BaluC) is részt vesz. Ők a helyszínen élőben fognak számítógépeket átalakítani, de rajtuk kívül még sok más modder is felbukkanhat, így nem kizárt, hogy egy rögtönzött "Modding Klub" fog kialakulni. Ha érdekel és belefér az idődbe, akkor látogass el te is a győri árkád bevásárlóközpontba!
Radikalmod 2.0

Ezen kívül itt ragadnám meg az alkalmat, hogy közöljem, hogy most már tényleg nagyon közel a Radikalmod.hu indulásának időpontja, napokon belül, ha nem is 100%-os állapotban, de elstartol a sok szempontból megújult, de a régi csapat számára sem idegen oldal. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy egy tartalmában és formájában is modern felülettel élesszük újra a szebb napokat is megélt magyar modding közösséget. Valamint nagyon úgy tűnik, hogy a Dremel az új oldalt és a jövőbeli MTH (Mod Tech Hall) versenyeket továbbra is szívesen támogatná, így ha nem is egyszerűen, de úgy tűnik, hogy lassan révbe ér a több hónapnyi újraélesztési projekt.

Címkék:  Dremel, modding, Bosch, Radikalmod, Soccer, Jones, ModdingBoy, BaluC


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva