Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-08-12 12:15:18 | Rovat: Játék


..jópofa, fehér burkolatot kapott a Mad Catz R.A.T. 7 egere, ami Albino Edition néven kerül forgalomba. A játékos rágcsálók között szokatlan színválasztás még jobban kiemeli a R.A.T 7 egyedi formavilágát. Képességei továbbra is lenyűgözők: 6400DPI, változtatható hosszúság, öt programozható gomb..Albínó egér a Mad Catz csapatától, a R.A.T. 7 bőrébe varrva:


Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition

Kisebb képzavar alakul ki az ember fejében, ha elkezdi lefordítgatni a Mad Catz R.A.T. 7 Albino egér nevét. A gyártó csapat szabadon értelmezve egy őrült macska, akik patkány jelzővel illetik albínó egerüket. Őrültek, macskák és patkányok ide, vagy oda, a R.A.T. 7 Albino Edition tényleg egyedire sikerült: egyfelől a gamer egerek csak a legritkább esetben öltöznek fehérbe, másfelől a R.A.T. 7 eredeti változatától örökölt képességek sem mindennapiak.Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Az újdonság többek között olyan képességeket kínál, mint a 25 és 6400 DPI között állítható letapogatás (25 DPI-s lépésekben), twin eye lézer szenzorral, öt programozható gomb, három „Cyborg Modes” előre programozott saját beállításokkal, öt darab egyenként 6 grammos súly az optimális tömeg beállításához, 50G gyorsulás tűrés, aranyozott USB csatlakozó és szövet bevonatú kábel.Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Mad Catz R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition (a kép nagyítható)

Talán a R.A.T. 7 Gaming Mouse - Albino Edition már a fentiek alapján is megérné a maga 99 dolláros árát, viszont a Mad Catz kínál még egy extrát. Ez a plusz tulajdonság nem más, mint az egér hosszának állítása. Bizony, nem fix méretű a burkolat, ugyanis a hátsó tekerő segítségével a vertikális tengely mentén növelhetjük, vagy csökkenthetjük a R.A.T. 7 kiterjedését. Ezen felül lehetőségünk van a bal oldali kéztámasz mozgatására is, hossz és kereszt irányban egyaránt.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Razer Abyssus gamer egér >> 10.390 Ft

Computermode: Ozone Radon 5k - 5600Dpi >> 12.225 Ft

Foramax: Roccat Pyra Wired gamer egér >> 10.900 Ft

Bluechip: Asus WX-Lamborghini fehér >> 14.090 Ft

Computermode: Revoltec FightMouse Elite egér >> 10.675 Ft

Foramax: Logitech G5 Laser ps/2 usb egér >> 13.500 Ft

Címkék:  Mad Catz, R.A.T. 7, Albino Edition, egér, 6400DPI, Gamer, Mouse


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva