Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (KB-1BT)


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-06-20 19:38:57 | Rovat: Multimédia


..többféle távirányító megfordult már a hírek és tesztek között, viszont a Chill Innovation terméke mindegyiket lemossa. A lényegében mindennel (Android, Windows, Symbian, iOS) kompatibilis termék billentyűzet, távirányító és touchpad egyben, fő vonzerejét pedig éppen ez az all-in-one jelleg adja..Majdnem mindent belepréseltek, talán csak egy analóg kar hiányzik róla:Chill Innovation Micro Wireless Keyboard

A Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (hivatalos nevén KB-1BT), szinte mindennel képes együttműködni, legyen szó Android, Symbian, iOS, vagy Windows alapú eszközről. Önmagában persze az, hogy mindennel képes kommunikálni még semmit sem ér, ha hasztalan az adatcsere, ám itt szó sincs erről. A kis készülék billentyűzetként, egérként (touchpad) és távirányítóként is funkcionálhat; vagyis az okostelefontól kezdve, a tableten át, a HTPC-ig tényleg bármivel hasznosan párosíthatjuk.
Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (KB-1BT) (a kép nagyítható)

Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (KB-1BT) (a kép nagyítható)

Minek köszönheti a Chill Innovation Micro Wireless Keyboard, hogy ennyire multiplatform? Természetesen a beépített Bluetooth vevőnek, ami ugye minden modern mobil ketyerében megtalálható. HTPC tulajdonosoknak meg ott az USB-s vevőegység, amit ha nem használunk a Chill KB-1BT oldalába rejthetünk. A hatótávolság 10m, az akkus üzemidő pedig 30 nap.

Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (KB-1BT) (a kép nagyítható)

Chill Innovation Micro Wireless Keyboard (KB-1BT) (a kép nagyítható)

Kis mérete ellenére a KB-1BT nem kevesebb, mint 71 gombot tartalmaz, ezek között a standard betűk és funikció billentyűk mellett multimédia gyorsgombok és jobb oldalon egy touchpad is felfedezhető. Az éjszakai használatot segítendő még háttérvilágítást is beépítettek, sőt, opcionálisan lézeres Pointer is rendelhető bele. A leírtak alapján aligha lehet hiányérzetük, igaz meg is kérik a jószág árát: szigorú 63 Euro az ajánlott ár.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech Harmony Remote 650 >> 24.790 Ft

PCHelpline: Logitech Harmony 600 távírányító >> 17.227 Ft

Foramax: Logitech Cordless DT MK250 bill+egér >> 4.990 Ft

Bluechip: Logitech Harmony 300i távirányító >> 8.530 Ft

PCHelpline: Logitech Harmony 300 távírányító >> 7.095 Ft

Foramax: Genius Wireless bill+ egér (KB600) >> 6.190 Ft

Címkék:  Chill, Micro, wireless, keyboard, KB-1BT, billentyű, multifunkció, touchpad, Android


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva