Logitech Touch Lapdesk N600 - Laptop alávaló


Szerző: Kov | Dátum: 2011-06-14 16:25:19 | Rovat: Notebook


..egy notebook hűtő önmagában már semmiféle hírértékkel nem bír, viszont a Logitech Touch Lapdesk N600 mégis kivívta figyelmünket. A laptop szellőzéséért, illetve a gépet ölben használva saját testi épségünkért is felelős szerkezet extraként touchpad-et és multimédiás gyorsgombokat is kínálHőpajzs csúszásgátló felülettel és beépített tapipaddal:Logitech Touch Lapdesk N600 (a kép nagyítható)

Sokszor az információszerzés legkényelmesebb módja, ha kedvenc kanapénkon az ölünkbe kapjuk a laptopot, viszont az abból áradó hő, különösen a melegebb időszakokban rövid időn belül kellemetlenné válhat, ezért érdemes valahogy elszigetelni magunkat a géptől. Pontosan erre szolgál a Logitech Touch Lapdesk N600. (a kép nagyítható)
Logitech Touch Lapdesk N600

A műanyag tepsi mindenféle spéci bélésével amolyan hőpajzsként funkcionál, hogy meleg helyzetekben se kelljen égési sérülésekkel és a sterilizálás veszélyével számolnunk, ráadásul csúszásmentes felülete kellő stabilitást biztosít. Persze a Logitech nem érte be ennyivel, és egy csipetnyi fortéllyal feldobta a tábla funkcionalitását.
Logitech Touch Lapdesk N600

Az oldalából egy mozdulattal előhúzhatunk egy fekete panelt, mely egy méretes tapipadot, egy marék gyorsgombot és elegendő felületet biztosít a csuklónknak vagy esetleg egy egér korlátozott működtetésének. A divatos többujjas gesztikulációk ismerete természetesen alap. A számítógéppel a pár milliméteres Unifying USB-s egységen kommunikál, üzemideje egy garnitúra elemről kb. 6 hónap. Hazai megjelenése még ebben a hónapban várható, vételára 69.99 dollár.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech N315 Lapdesk Blue Swirl >> 4.530 Ft

PCHelpline: Gigabyte notebook-hűtő pad >> 5.145 Ft

Foramax: Media-Tech Notebook hűtő pad >> 4.500 Ft

Bluechip: Logitech Cooling Pad N100 Grey >> 5.635 Ft

PCHelpline: LUXA2 M1 Pro alu notebook hűtő >> 7.670 Ft

Foramax: Logitech C270 HD Fluer Dark Webcam >> 5.900 Ft

Címkék:  Logitech, Touch Lapdesk, N600, laptop, hűtő, cooler, touchpad


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva