Magyar modder a Cooler Master versenyén


Szerző: Kov | Dátum: 2011-05-20 19:18:01 | Rovat: Tuning


..Böszörményi Szilárd, alias Moddingboy a segítségeteket kéri! Egyedi építésű mézeskalács számítógépével benevezett a Cooler Master CaseMod2011 versenybe, a SCRATCH BUILD kategóriába. A mézeskalács gép minden szavazatot megérdemel, hiszen nem csak anyagában, hanem illatában is teljesen egyedi..Moddingboy és mézeskalács házikója most a Ti segítségeteket kéri:


Idén is megrendezésre kerül a Cooler Master elmúlt években nagy sikert aratott modding megmérettetése. A 15,000 dollár összdíjazású verseny különlegessége, hogy nem kíván személyes megjelenést, a nevezés feltétele csupán egy korrekt worklog és persze sok szép kép a végeredményről. Így lényegében a világ bármely szegletéből érkezhetnek a páratlan munkák, mely remek lehetőség a gyártók által agyonszponzorált több 1000 dolláros alkotások mellett az abszolút házi munkák megismerésére. Hiszen a modding nem arról szól, hogy az elérhető legújabb hardverkomponenseket a legdrágább anyagokkal vegyük körbe, ennél sokkal fontosabb a kreativitás és a kézügyesség.


Szavazzatok a magyar modding mézeskalácsra! (szavazáshoz katt)

Szavazzatok a magyar modding mézeskalácsra! (szavazáshoz katt)


A versenyben két kategóriába lehetett nevezni, az egyik „TOWER MOD”, a másik pedig „SCRATCH BUILD” néven fut. A TOWER MOD, közismertebb nevén inkább casemod, azokat a munkákat foglalja magában, amikor egy gyári ház képzi a modding alapját. Ezzel szemben a SCRATCH BUILD (casecon) olyan szerkezeteket tartalmaz, melyeket teljesen nulláról terveztek és építettek, ezáltal semmilyen formai vagy konstrukciós kötöttség nem akadályozza az alkotói szabadságot.


Az idei verseny különlegessége, hogy Böszörményi Szilárd (Moddingboy) személyében a magyar modding közösség is képviselteti magát a megmérettetésen. A 2010-es hazai versenyen, a Mod-Tech Hall-on nagy közönség kedvenc volt legújabb építménye, egy mézeskalács házikó. A ház jelen esetben számítógép házat is jelent, ugyanis az „édes” kuckóban egy komplett konfiguráció szorgoskodik (Abit IC7 alaplap, 3 GHz-es Pentium processzor, 2 GB memória, GeForce 6800GT videokártya, merevlemez és optikai meghajtó). A hardver nem is olyan fontos, a lényeg, hogy működő számítógép legyen.


A mézeskalács házikó anyagát tekintve pontosan az, aminek látszik és hallatszik, elkészítéséhez 70 munkaóra, 3 kg liszt, 10 tojás, 7 dl méz és cukorka, sok-sok cukorka kellett. Az ínycsiklandozó alapanyagoknak köszönhetően így nem csak a látvány, de az illatanyag is vonzotta a látogatókat, azt a kiállítási részt valósággal karácsonyi atmoszféra övezte. A verseny végeredményében a szakmai zsűri mellett 30%-ban a közönség véleményét is figyelembe veszik, amit pár pillanat alatt egy szavazat formájában itt lehet megtenni. Szavazni már csak azért is megéri, mert a voksolók között értékes Cooler Master ajándékokat sorsolnak ki!

Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépe Moddingboy mézeskalács gépeCímkék:  magyar, mod, Cooler Master, verseny, modding, casecon


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva