Logitech TV Cam - videóhívás a nappaliból


Szerző: Kov | Dátum: 2011-05-17 17:42:10 | Rovat: Multimédia


..a Logitech TV Cam webkamera autófókuszos, széles látószögű Carl Zeiss optikával, PIP funkcióval és sztereó hanggal támogatja a HD minőségű videó telefonálást, persze csak azoknak, akik már rendelkeznek Logitech Revue (Google TV) készülékkel és további 149,99 dollárral..A széles látószögű HD kamerával az egész szobát szemmel tarthatjuk:


A videó telefonálás ma már elég alap dolog, csak egy vacak kis kamera kell hozzá, ami a legtöbb laptop kávájában úgy is ott figyel, meg némi sávszélesség, hogy nagyjából akadozásoktól és késésektől mentes legyen a kommunikáció. A Logitech azonban még tovább tökéletesítette a jelenlegi képességeket, legújabb webkamerájával ugyanis a nappali kényelméből intézhetünk nagy felbontású képpel bíró hívásokat.


Logitech TV Cam - videóhívás a nappaliból


Nem meglepő módon a Logitech TV Cam elsődleges célcsoportja a Logitech Revue (Google TV) tulajdonosok, akik már megérezték az okos TV-s forradalom szelét. Használatával sem a kényelem, sem a minőség terén nem kell kompromisszumot kötni, a kiemelkedő hardver-szoftver koprodukció a garancia. Az autófókuszos, széles látószögű Carl Zeiss optika felel a kiváló képminőségért, de a hangokról sem feledkeztek meg, kétoldalt sztereó mikrofonok hallgatóznak.


Logitech TV Cam - a távolság többé nem akadály


Mindez olyan funkciókkal lett megtámogatva, mint például a kép a képben, vagyis élő TV adás vagy más videó nézése közben is lehet videó csetelni, már ha ezt az osztott figyelmi bravúrt a kedves felhasználó agyi kapacitása is lehetővé teszi. Az élmény biztosan páratlan, csakúgy, mint az ára, a 149.99 dolláros cédula elég borsosnak tűnik. Bár egy tisztességes TV és egy Logitech Revue páros összegéhez képest már nem is akkora befektetés, ha pont erre van szükségünk. Ráadásul a Logitech TV Cam mostantól bizonyos Panasonic VIERA HDTV modellek Skype hívásaihoz is bevethető.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech C910 HD webkamera >> 27.890 Ft

PCHelpline: Logitech QuickCam C310 HD 720p >> 8.691 Ft

Foramax: Logitech Webcam C300 1,3MP >> 8.490 Ft

Bluechip: Logitech WebCam Pro 9000 Business >> 16.490 Ft

PCHelpline: Microsoft LifeCam HD-6000 webcam >> 11.974 Ft

Foramax: Logitech C510 HD Webcam >> 10.990 Ft

Címkék:  Logitech, TV Cam, videóhívás, Google TV, Carl Zeiss, webkamera


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva