Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-12 18:37:28 | Rovat: Tuning


..nem véletlenül keresztelte pusztítónak legújabb gépét Wehr Wolf. A vízhűtéssel és vákuum csöves oszcilloszkóppal egyaránt felszerelt szörnyeteg tetején V8-as blokkra emlékezető kép fogad minket, súlyára pedig jellemző, hogy orosz készítője inkább kerekekre ültette az alkotást..Brutális vízhűtéssel szerelt orosz vadállat:


A számítógépek moddingolása kifejezetten kreatív és elég ritka hobbi, komoly kézügyességet, fantáziát, némi anyagmegmunkálási és szerszám használati tapasztalatot, na meg tőkét is igényel, nem beszélve a számítógépek iránti fanatizmusról. Ezek alapján talán nem meglepő, hogy nem nő minden bokorban egyedi PC.


Devastator - 11 pumpa és Peltier elem

Devastator - 11 pumpa és Peltier elem


Még a legjobb modderek is gyakran a szokásos doboz formavilág áldozatául esnek, Wehr Wolf viszont ha nem is teljesen hanyagolta, de alaposan továbblépett rajta. Az orosz úriember Devastator nevű szörnyszülöttjének látványvilágát elég nehéz kategorizálni, ő leginkább a “Post Cyber Punk” és “Rat Style” címkékkel jellemezte alkotását.


A kerekeken gördülő monstrum legszembetűnőbb része a felül elhelyezkedő egyedi vízhűtés, mely óriási hőcserélő radiátorokat és néhány PET palackból rögtönzött tartályt is tartalmaz. A folyadék emelési magasságát nem bízta a véletlenre, V8-as motor elrendezésben összesen 11 pumpa keringeti a kék löttyöt, megfelelő erőt és bőséges redundanciát biztosítva.
A nem túl szokványos váz jelen esetben is egy szétberhelt gyári házból indult, de némi vagdosás, egy marék „fémhulladék” és rengeteg hegesztés után alig lehet felfedezni a kiindulási állapotot. Érdemes még megemlíteni az elől található vákuum csöves oszcilloszkópot, ami elméletileg a merevlemez aktivitását indikálja. A beépített hardverelemekről nem sokat lehet tudni, de ilyen látvány mellett számít ez egyáltalán?

Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája Devastator - Wehr Wolf ördögi masinája

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Cooler Master RC-932-KKN1 HAF 932 >> 41.090 Ft

Bluechip: Cooler Master RC-922M HAF Mini 922 >> 36.490 Ft

PCHelpline: Thermaltake VL200 Element V Black >> 36.848 Ft

PCHelpline: Thermaltake VM400 V9 BlacX >> 25.488 Ft
Címkék:  modding, tuning, Devastator, Wehr, Wolf, orosz, vízhűtés


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva