Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő tervek


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-14 15:06:03 | Rovat: Multimédia


..a különböző rozsdamentes háztartási eszközök gyártásával foglalkozó Fiskars izgalmas koncepcióval állt elő. A „88” HDD néven ismertté vált elképzelésük Edouard Urcadez nevéhez kötődik; lényege pedig, hogy különleges design mellett, kiváló minőségű fejhallgató erősítővel rukkoljanak ki..Érdekes koncepció, mely nem igazán profilba vágó:


A Fiskars márka elsősorban kerti szerszámok, kések és ollók miatt csenghet ismerősen, de akkor mégis mit kavarnak egy audiofil berendezéssel? A válasz egyszerű, ez nem egy valós termék hivatalos tervei, csak egy koncepció, ami Edouard Urcadez elméjéből pattant ki. Születésének körülményeit el sem tudom képzelni, de az eredmény igazán esztétikusra sikerült.


Fiskars 88 HDD fejhallgató erősítő - márkajelzés ellenére egyszerűen akarom

Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő - márkajelzés ellenére egyszerűen akarom


A rozsdamentes acél felület, a lekerekített és sarkas élek egymás mellettisége, valamint a fekete és narancs színek finom kombinációja mind a cég termékeire és színvilágára utal. Kinézete a lehető legminimalisztikusabb, szemből csak két hatalmas tekerőgombot látunk, míg hátul a csatlakozók sorakoznak. Az ívet praktikusan az adapter középen alul megtámasztja, így távolról nézve úgy fest, mintha a fizika törvényeinek ellentmondva csak úgy kinőtt volna a földből.


Lévén csupán egy látványterv, pontos technikai specifikációt ne várjunk, azonban a készítő úgy képzeli el a szerkezetet, hogy elsősorban egy kiváló minőségű fejhallgató erősítő, de emellett négy hangfal meghajtására is képes. Az RCA és 3.5”-os jack bemenetekre bármilyen hangforrás csatlakoztatható, de önmagában is képes zenefájlok lejátszására a beépített merevlemezéről vagy egy USB 3.0 portra csatlakoztatott külső adattárolóról. Bár nem érzem szükségességét, hogy a metszőollóm és a hifim márkatársak legyenek, de ez túl jól néz ki ahhoz, hogy valamilyen formában ne születhessen meg.

Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítő Fiskars ”88” HDD fejhallgató erősítőCímkék:  Fiskars, 88, fejhallgató, erősítő, terv, koncepció, hang


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva