Sneaker Speakers - tenisz helyett zenét játszik


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-02 22:08:26 | Rovat: Tuning


..a modding világa mindig képes meglepetést okozni, még a szakavatott szem számára is. Az eddig bemutatott házak és konzolok után, a most következő sportcipőbe épített hangfalszett üt mindent. Persze nem valami gagyi kínai vacakba került a hangfalpár, hanem egy Nike Air Force 1 lábbelibe..Nike sportcipőbe épített sztereó hangfalszett:


A moddingban az a szép, hogy jóformán csak a képzelet szab számára határt, így mindig lehet bízni egy újabb, jó értelemben vett „beteg” alkotás érkezésében. A Sneaker Speakers projektet a Nashmoney cég készítette a Havana Club részére szervezett Inspired Ingenuity megmérettetés apropójából. A Nashmoney egy lábbelik egyedivé varázsolásával foglalkozó vállalat (eddig nem is tudtam, hogy ilyen létezik) így ennek tudatában már nem is olyan meglepő, hogy a sportcipőbe épített hangfalrendszer az ő fejükből pattant ki.


Sneaker Speakers - érdekes elképzelés, példás kivitelezés

Sneaker Speakers - érdekes elképzelés, példás kivitelezés


Az építkezés egy pár Nike Air Force 1 sportcipő és a megfelelő elektronika beszerzésével kezdődött. Mindkét csukába egy teljes sávú hangszóró és egy csipogó került, a különböző csatlakozók, szabályozók, az erősítők és egy elektronika pedig a jobb cipőben bújik meg. A képzavar kedvéért bal cipő jobb hangfal és jobb cipő bal csatorna., de ha a képre pillantunk, látszik, hogy ennek így kell lennie, a kifelé csámpázó lábbelik elég furán néznének ki, mármint ennél is furábban. A sportos zajkeltők egy stílusos fa állványon lógnak, mely összképet a narancssárga RCA kábelköteg tovább bolondítja. Arról nincs semmi infó, hogy vajon hogy szól a hangrendszer, de egy biztos, ezek többet már nem szaladnak sehova sem. A munkafolyamat lépései a galériában megtekinthetők képregényes formátumban!

Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers Sneaker Speakers

CeBIT 2011-es utazásunk és videóink támogatói


KingstonEminentOzoneASUSPCHelpline
Címkék:  hangszóró, modding, sport, cipő, nike, sztereó, hangfal


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva