Scosche goBAT II hordozható USB töltő


Szerző: Kov | Dátum: 2011-02-25 18:53:36 | Rovat: Multimédia


..a mobilis töltők piaca kimeríthetetlen témának látszik, ráadásul a tabletek rohamos terjedésével egyre többféle hordozható energiaforrás bukkan fel a piacon. Mai alanyunk a Scosche goBAT II, ami 5000 mAh akkumulátorával és dupla USB kimenetével alkalmas iPad és Galaxy Tab töltésére is..Ha van egy ilyen a hátizsákban, nincs több váratlan „low battery” jelzés:


Energiai éhes kütyüink hajlamosak a legrosszabbkor kilehelni a lelküket, ami főleg akkor zavaró, ha hirtelen nem áll rendelkezésünkre hálózati áram (útközben, erdő közepén stb.). Ilyenkor tehet jó szolgálatot a Scosche goBAT II, mely a cég számos töltő megoldásának egy újabb verziója. A vékony fekete készülék egy 5000 mAh-s lítium-ion akkumulátort rejt, mely akár 1-2 combosabb okostelefon, PMP vagy tablet töltésére is elegendő lehet. Ráadásul két USB csatlakozót is kapunk, így egyszerre két készülék szimultán töltése is lehetséges.


Scosche goBAT II - szinte minden modern eszközzel kompatibilis

Scosche goBAT II - szinte minden modern eszközzel kompatibilis


Terhelhetőség szempontjából az egyik aljzat 10 watt (2.1A) leadására képes, ami az iPad szintű bestiákat is csordultig tölti, a másik pedig egy szerényebb 5 wattos (1A) verzió, ahová moderáltabb telefonokat, MP3 lejátszókat és lényegében bármi mást dughatunk, ami képes USB-ről tölteni. A csomagban még egy Samsung Galaxy Tab adaptert is találunk, tehát elvileg annak sincs akadálya, hogy egy iOS és egy Android rendszeres készülék egymás mellett békében szürcsöljék az éltető ambróziát. A „tank” töltöttségi szintjét egyszerű LED-es visszajelző szemlélteti, maga az egység töltése pedig micro USB porton keresztül történik. Ez a folyamat a Scosche ingyenesen letölthető reVIVE nevű szoftverével monitorozható, sőt, a program úgy is konfigurálható, hogy a teljes töltöttség elérésekor küld egy email-t. Az igen hasznosnak tűnő Scosche goBAT II 89.99 dolláros árcédulával rajtolt.

Scosche goBAT II hordozható USB töltő Scosche goBAT II hordozható USB töltő Scosche goBAT II hordozható USB töltő Scosche goBAT II hordozható USB töltő

CeBIT 2011-es utazásunk és videóink támogatói

Címkék:  Scosche, goBAT II, hordozható, töltő, akkumulátor


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva