Cougar 80Plus Platinum-os táp és új ház a CeBIT-en


Szerző: Kov | Dátum: 2011-02-25 17:43:44 | Rovat: Hardver


..a jövő héten kezdődő CeBIT kiváló alkalmat ad minden gyártónak arra, hogy előálljon 2011-es újdonságaival. Pontosan így jár el a Cougar is, mely vállalat a 80 Plus Platinum minősítésű 700W-os tápegységet és az Evolution névre keresztelt számítógépházat is Hannoverben demózza először..Az idei esztendőre is ígéretes termékekkel kecsegtet a pumás cég:


A kiváló tápegységeiről és házairól ismert Cougar bejelentette, hogy „prezentálódnak” a március 1 és 5-e között Németországban, Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT-en, mely az év egyik legfontosabb eseménye a digitális iparág számára. Ez remek alkalom, hogy a pumás logós cég bemutassa legújabb termékeit a nagyközönségnek, melyek közül eddig annyit árultak el biztosan, hogy több új táppal és egy Evolution elnevezésű házzal biztosan találkozni fognak a kilátogatók.


Cougar Platinum 700W táp és Cougar Evolution ház

Cougar Platinum 700W táp és Cougar Evolution ház


A csúcsot jelentő Cougar Platinum 700W lesz a legnagyobb attrakció, mely a cég első Platinum kategóriás tápja. Már esztétikai szempontból sem utolsó, de az igazi érték most is a felszín alatt rejlik. A 80Plus tanúsítvány hivatalos 20, 50 és 100 %-os terhelési mérőpontjaiban rendre 90, 92 és 89 %-os hatásfokot ért el, mely teljesítményt bizony Platinum címkével, az elérhető legmagasabb fokozattal jutalmaznak. Ezen kívül nem sokat lehet tudni a Cougar Platinum 700W-ról, feltételezhető, hogy moduláris kábelezésű és biztosan nagyon drága lesz. Mellette sok új egységgel jelentkeznek a GX, CMX, A, SX és SE szériából is.

A Cougar Evolution az egyetlen elérhető kép alapján kifejezetten tetszetős, divatosan kívül-belül feketére fényezett. A felül lévő I/O panelen többek között USB 3.0 portokat és beépített ventilátor vezérlőt tartalmaz, valamint egy merevlemez dokkoló is helyet kapott, melybe egy 2.5“/3.5“ HDD/SSD állítható. A szerszámmentesen szerelhető belsőbe számos 2.5”/3.5” és 5.25” meghajtó rögzíthető. Videokártyából akár a 305 milliméteres monstrumokat is fogadja, összesen 7 darab 120 mm-es ventilátort építhetünk bele (ebből négy 140 mm-es is lehet), a táp alatt és a meghajtók előtt pedig porszűröket is találhatunk. Vételárról még nem szólt a történet.

Cougar 80Plus Platinum 700W tápegység Cougar Evolution számítógépház Cougar - újdonságok a CeBIT 2011-en Cougar - újdonságok a CeBIT 2011-en

CeBIT 2011-es utazásunk és videóink támogatói

Címkék:  Cougar, tápegység, táp, Platinum, számítógépház, ház


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva