Grace Digital internetes mikro-hifirendszer


Szerző: Kov | Dátum: 2011-01-26 11:30:36 | Rovat: Multimédia


Pofás hifi szett pofátlan áron:


Egykoron a mikro-hifi, mint kategória nagy tiszteletnek és népszerűségnek örvendett, a legtöbb tini szobájában fellelhető legalapabb szórakoztató elektronika volt. Ma viszont már elhalványult jelentőségük, hiszen zenét a mai fiatalok leginkább számítógépről hallgatnak, vagy inkább valami csoda trendi Apple termékeket fogadó dokkolós zajdobozba invesztálnak. A Grace Digital most némi modernizációval ezt a kategóriát szeretné visszahozni a köztudatba.


Grace Digital GDI-IRMS300

Grace Digital GDI-IRMS300


A Grace Digital GDI-IRMS300 kicsit olyan, hogy a cégnél körbenéztek és minden fellelhető, létező termékük egyesítésével megpróbáltak létrehozni valami „újat”. Ezért persze nem lehet rájuk haragudni, minek mindig a nulláról kezdeni, kérdés, hogy ennek így ebben a formában lesz e piaci létjogosultsága. Lényegében két jó minőségű polchangfalat és egy WiFi-s központi egységet kapunk. Elsősorban internetes tartalmak számítanak számára elsődleges forrásnak, amire rá is gyúrtak rendesen: 17,000 online rádióállomás, 20,000 igény szerinti műsor és több mint 35,000 podcast. Na most aki ebből a kínálatból nem talál magának kedvére valót, az egyszerűen életképtelen.


Grace Digital GDI-IRMS300

A központi egység szemből...


Hogy ne kelljen kiszemelt állomásainkat újra meg újra kihámozni a bőséges kínálatból, 10-et eltárolhatunk (preset), melyek egy mozdulattal elérhetők, de egy könnyen hozzáférhető 100 férőhelyes lista is várja kedvenceinket. A teljesség igénye nélkül olyan szolgáltatásokkal kompatibilis, mint például Pandora, Sirius XM Internet Radio, CBS Radio, iheartradio, Live365.com, MP3Tunes, NPR, National Weather Service, WeatherBug és Rhapsody. Azonban ha saját gyűjteményünk darabjait szeretnénk megszólaltatni a hangrendszeren, annak sincs akadálya, egy USB port és egy RCA bemenet segítségével tulajdonképpen bármivel összeköthetjük a készüléket (adattároló, PMP, CD-lejátszó stb).


Grace Digital GDI-IRMS300

...és hátulról.


A polchangfalak a képek alapján pofás darabok, a legtöbb környezetbe gond nélkül beleolvadnak majd. Bennük egy 3.5 colos hangszóró és egy 1 colos csipogó munkálkodik, meghajtásukról pedig egy Class D digitális erősítő (16 W RMS) gondoskodik. Annak ellenére, hogy sikere erősen kérdéses, rendesen megkérik az árát; a teljes szettet 249,99 dollárért kínálják.Grace Digital internetes mikro-hifirendszer - galéria:

Grace Digital GDI-IRMS300 Grace Digital GDI-IRMS300 Grace Digital GDI-IRMS300 Grace Digital GDI-IRMS300

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: LG FBD103 Mikro HiFi >> 49.470 Ft


Bluechip: Panasonic SC-PM42EP-K >> 45.090 Ft


PCHelpline: Philips Mikro Hi-Fi rendszer >> 31.531 Ft
Címkék:  Grace Digital, internet, mikro-hifi, hang, rendszer, audio, zene


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva